t1byy Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 imi puteti spune va rog daca pot schimba procesorul sau daca mai merge reparat ?? l-am scapat in apa si s-a ars procesorul (asa mi-a spus tipu de la service) ca l-am dus sa-l curete.Mai pot sa-i fac ceva?!?,sau mai bine il dau la piese pe undeva.telefonul e made in finland si e extrem de bun si rezistent si parca as vrea sa-l fac.Mersi! Quote
BogdanNBV Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 processoarele de pe telefoane nu sunt ca astea de pe computere, cu socketuri ca sa mearga inlocuite, si nu ai de unde sa stii daca doar cpu-ul este ars, asta i-a aratat prima data tipului cand l-a bagat la "terapie", dar pot fi arse si alte piese, in teorie ar merge inlocuit, dar este mult prea greu, fiind foarte mic ca dimensiuni si cam greu de scos folodrul sau pasta de aluminiu sau cu ce e prins el acolo, iar dupa aceea lipitul altuia in loc ar fi iarasi foarte greu, pentru ca componentele pe placuta telefonului sunt puse toate si dupaia trece printr-o baie de flodor sau aluminiu lichid si iarasi e nasol sa stai sa lipesti fiecare pin in parte, mai bine cumperi un alt telefon Quote
LLegoLLaS Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Procesoru' ala e lipit si nu sunt doar pinii lipiti.Corpul lui e lipit de placa de baza...nu se merita sa iti bati capu' sa il inlocuiesti plus ca iti trebuie scule sa-l inlocuiesti (nu faci cizmarie pe genunchi).Mai binei l dai pe piese.Daca e pe albasru iti cumpar eu partea din fatasi poate si placa superioara Quote
t1byy Posted February 8, 2011 Author Report Posted February 8, 2011 e pe roshu,si faza e ca are simboluri si in araba pe langa cele normale ca e luat din dubai telu'.sa vad poate gasesc sa il dau undeva la piese,poate o sa incerc la astia cu magazine de reparatii telefoane.bateria mai ales e super buna,ma tinea 4-5 zile fara probleme,uitam ca trebuie incarcat Quote
LLegoLLaS Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 zi-mi pe pm cat ceri pe baterie si pe casca de convorbire 9cea in care se aude cand vorbesti - desi nu stiu foarte sigur daca se poate demonta)ps: ia-ti altu ca e ok...700lei nou,decodat,made in finland 1 Quote