Moderators Dragos Posted February 9, 2011 Moderators Report Posted February 9, 2011 (edited) Este vorba de un site de genul "cu cat mai multe vizite, cu atat mai multe informatii", "dedicat" unei curve. Sistemul este simplu: cu cat numarul de vizite unice e mai mare, cu atat sunt afisate mai multe informatii despre acea fata (poze + mail). Ce vreau eu este unul sau mai multi oameni care sa ma ajute cu spreading (mess, forumuri etc). Primiti fiecare un link cu token unic si acces la un admin panel de unde puteti vedea date despre vizitele pe site.Care va oferiti, lasati mesaj aici si primiti datele prin pm. Edited February 9, 2011 by Dragos Quote
pr00f Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) Ma bag XD.Edit : tot ce trebuie este sa facem spam cu un link cu refferal + muuulte vizite ? Edited February 9, 2011 by pr00f curiozitate Quote
Guest User Name Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 pe hi5 merge treaba...eu facem cu cod de barnbuddy.merge treaba bine.ma bag si eu. Quote
asd123fgh Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 ma baaag. doar vizite? sau si clickuri pe un buton? Quote
Moderators Dragos Posted February 9, 2011 Author Moderators Report Posted February 9, 2011 (edited) Da, vizite. Scopul este sa afle oamenii (labarii in mod special) de ea (nu iframe-uri) si in final sa cedeze fata psihic. Edited February 9, 2011 by Dragos Quote
Moderators Dragos Posted February 22, 2011 Author Moderators Report Posted February 22, 2011 Gata, over. Va multumesc celor care ati participat.Voi posta zilele astea si sursa pentru doritori. Quote