Guest Nemessis Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Academia.edu - cand va faceti contul alegeti independent. Linkurile le puneti pe pagina voastra de profil. Gasiti voi cum ca sunteti baieti mari. Dupa ce completati profilul puneti un backlink catre el sau dati ping folosind pingler.com ori un serviciu asemanator. Profilul trebuie sa contina si cuvinte relevante pentru nisa voastra pentru rezultate mai bune.Enjoy Quote
Park Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 (edited) Am aplicat metoda acum doua luni, si au venit 4 linkuri in Google (link:numesite.com). Deci recomand! Ma gandesc sa fac un imm pentru imacros, pentru a da follow la o masa mai mare de useri, revin cu el zilele astea.@Park la care IMacros te referi? ala de la IOpus? Da. Edited February 13, 2011 by Park Quote
147 Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 (edited) @Nemessis thanks@Park la care IMacros te referi? ala de la IOpus?merci de raspuns, iMacros PRO Edition e ok? ca nu m-am prins care e diferenta intre versiunile alea.Initial mai gasisem o referinta despre addonul free Firefox + BacklinkImacros Edited February 13, 2011 by 147 Quote
LegionerPro Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 As vrea sa adaug si eu niste site-uri pentru backlinks.. Ar trebui sa fie site's de autoriate avand in vedere de cine apartin:particip.gov.md - necesita inscriere, dofollow, se poate pune link in comment.forum.portal.edu.ro - forum, dofollow in sig, in post etc, nu cred ca are webmaster.. nu are nimeni treaba daca se spameaza in sig sau direct in post. Quote