pr00f Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Al doilea blog pe care-l infiintez, l-am lasat pe al meu. De data asta ma axez pe tutoriale, domenii largi, informatii, putina programare (inca nu am postat tutoriale, surse, etc), tutoriale gaming, si cam atat pe moment. Pe viitor am planuri mari. Thema are un footer nasol, stiu, asa am gasit-o, este nulled. Nu am surse de unde s-o cumpar, bani, chestii-trestii. Blogul este relativ nou, vreo doua saptamani doar, cam 160+ posturi, vizite si alea in numar bunicel, pana mea. Vedeti voi restul.Tinyology [dot] EuAccept comentarii / critici (ajutatoare) si nu offtopic si prosti. . Quote
IliePalarie Posted February 14, 2011 Report Posted February 14, 2011 Frumos Succes in continuare pr00f Quote
BigT Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Bafta cu el... imi place overall cum arata, adauga continut de calitate si poate avea succes. Quote
PetreTerror Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 sincer arata bine ,dar negrul ala ii obositor , iar scrisul pe gri intareste acest sentiment Quote