bodonfs Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Salutare la toti,am si eu o mare problema.se pare ca cineva mi-a schimbat parola la id,am intrat pe yahoo la "I forgot my password"dar imi da intrebarea urmatoare "What is the first name of your favorite uncle?"eu nu mai tin minte ce am pus,am incercat si mi-a blocat timp de 12 ore mai am sanse sa o recuperez?MULTUMESC Quote
little123 Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Daca nu sti raspunsul la intrebare poti sa iti ei adio de la el Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 16, 2011 Active Members Report Posted February 16, 2011 trimite lor mail cu detalii despre cont: mail-uri sent-inbox, data activarii, alte alea Quote
bodonfs Posted February 16, 2011 Author Report Posted February 16, 2011 (edited) trimite lor mail cu detalii despre cont: mail-uri sent-inbox, data activarii, alte aleaAm incercat sa trimit..dar nu merge.nu cred ca am pus emailul lor bn..Ps: daca nu pot recupera parola,idurile le pot recupera de pe accel id? Edited February 16, 2011 by bodonfs Quote
Sok(er) Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 What is the first name of your favorite uncle? Intreb-o pe mata Quote
bodonfs Posted February 16, 2011 Author Report Posted February 16, 2011 Intreb-o pe mata Crezi ca eu am pus chiar numele normal.am pus eu ceva aiurea pe acolo.da am sa iau toate numele la rand:)) Quote