Quid Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 nenea oncescu ne-a uimit astazi a dat la skandenberg mai bine de 500 a intrat in cartea recordurilordaca nu ai urmarit gasesti pe filelist toata filmarea http://filelist.ro/details.php?id=152761 Quote
ripoff Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 (edited) ce ziceti o fi luat ceva steroizi inainte ca sa puna atatia?!nu vreau sa acuz pe nimeni dar erau unii mult mai mari ca el si tot i-a pus LE OMG trebuia sa ma documentez inainte sa vb Oncescu e cel mai tare lupt?tor de skandenberg din lume...vai Edited February 20, 2011 by ripoff Quote
neost Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 @ripoff m-ai facut sa zambesc Daca ai cocheta macar cu un sport vei vedea cat conteaza experienta,tehnica si multe altele."unii mult mai mari" vrei sa spui de butoaiele alea pline de mici si bere? Aia nu au treaba cu nici un sport probabil au pus si ei 2-3 colegi pe santier si s-au gandit ca o sa ia 1000 de coco. Quote
tiodr Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 ce ziceti o fi luat ceva steroizi inainte ca sa puna atatia?!nu vreau sa acuz pe nimeni dar erau unii mult mai mari ca el si tot i-a pus nu conteaza foarte mult cat de mari erau aia, trebuie sa sti tehnica, diverse metode, ai vazut ca la meciul cu valahu a pus piciorul in stalpul mesei si se impingea in ala, si valahu e mai mare la gabarit ca el Quote
giok123 Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 ce ziceti o fi luat ceva steroizi inainte ca sa puna atatia?!nu vreau sa acuz pe nimeni dar erau unii mult mai mari ca el si tot i-a pus nu conteaza marimea ! si app steroizi nu ii da forta multa il umfla mult deci mai documenteaza-te despre oncescu ! Quote
pr00f Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 ce ziceti o fi luat ceva steroizi inainte ca sa puna atatia?!nu vreau sa acuz pe nimeni dar erau unii mult mai mari ca el si tot i-a pus Nu conteaza diametrul mainii ca sa arati ca esti puternic. Conteaza cat este lucrat muschiul si tehnica folosita.Edit : giok ai fost mai rapid cu un clic decat mine... Quote
xzsdyx Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Steroizi iti refac fibrele distruse in timpul exercitilor.Anul viitor va face vs 1000 ... Quote
neost Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 @giok123 @xzsdyx De ce postati fratilor daca nu aveti habar? Quote
shauru Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Steroizi iti refac fibrele distruse in timpul exercitilor.Anul viitor va face vs 1000 ...Are dreptate imi asum ce vorbesc nu mai vorbiti in necunostinta de cauza si eu folosesc asa ceva + si vand pax stie! Quote
giok123 Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 (edited) Are dreptate imi asum ce vorbesc nu mai vorbiti in necunostinta de cauza si eu folosesc asa ceva + si vand pax stie!si daca numai tragi de sala si numai iei ajungi cum erai mare kktCunosc multi care au folosit si dupa ce s-au lasat au slabit super mult in masa musculara Edited February 20, 2011 by giok123 Quote
Quid Posted February 20, 2011 Author Report Posted February 20, 2011 omu e bun ce sa mai ? el face ioga conteaza mult parerea mea Quote
xzsdyx Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Shaurule mai bine te lasi... sunt multe efecte secundare. Quote