Jump to content
alexalghisi

Ai ceva de vanzare? RST are onoare

Recommended Posts

Daca esti membru RST ... am sa iti fac anunturile sa apara pe prima pagina si numarul de poze/cuvine in descriere/etc sa fie nelimitate!

Anunturi pe Web

Orice ai de vanzare/afacere de promovare , adaugo aici si vei primi cumparatorul/traficul(pe website ) dorit.

PM dupa ce ai adaugat anuntul si eu il voi valida ( SA FOLOSITI "Pachetul Extra" ! )

Nu pierzi nimic daca incerci !

Incredibil.

Nu incerca sa ne prostesti postand linkuri catre site-urile tale cu texte jenante gen "ce tare e site-ul asta". Ar fi chiar o stupiditate din partea ta sa spamezi voalat forumul nostru cand noi le permitem utilizatorilor sa isi faca reclama la propriile site-uri si bloguri atata timp cat nu abuzeaza. Daca vrei tu neaparat sa ai link postat la noi intra la offtopic sau "bloguri si bloggeri" si baga mare un "ce parere aveti de site-ul meu http://linkultauaici.com". Este mai decent sa faci asta dar nu abuza altfel va veti duce pulii de suflet si tu si site-ul tau. E VALABIL PENTRU UTILIZATORII CU MINIM 50 POSTURI. Ceilalti vor primi ban daca isi posteaza linkurile din prima.