alexutzu92 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Salutare tuturor >< am gasit forumul vostru dintr-o simpla greseala de ortografie dar am decis sa imi vars oleaca ochii pe aici si am ramas placut surprins de lucrurile pe care le-am vazut.Nu stiam unde sa postez si am ajuns aici . Respect pt ceea ce faceti Sper sa colaboram armonios (tine-ti cont ca sunt mai nou) stiu si eu cate ceva... si invat extrem de repede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiodr Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heaton Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Salut. btw: tine-ti -> imperativ, persoana a 2 singular. Nu prea merge. Decat sa pui o cratima prost mai bine nu o pui deloc:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexutzu92 Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 hai frate fii serios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 hai frate fii serios .Nu serios ne place limba romana.Unii poate considera limba romana n-are legatura cu domeniul de activiate al forumului dar data fiind (in)corectitudinea in exprimare a multora (pe internet dar nu numai) trebuie sa incepem de undeva.Vorba lu' Cristea (O lume nebuna):"Speram ca noi suntem exceptia"on: Bine-ai venit si bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexutzu92 Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 mersi de bun venit si da stiu k mai fac cateodata greseli, de exprimare dar na suntem oameni nu ca ar fi niste greseli majore dar mi le asum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Nu e nimic rau ca ai gresit o cratima doar ca pareai troll cu raspunsul ala pt Heaton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...