Jump to content

Heaton

Active Members
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Heaton

  1. "Frate", cu istoria mori de gat! Daca e sa te iei dupa istorie, cate tari ar trebui sa dispara? Din istorie poti doar sa inveti, tragi concluzii. E ca si cum ai zice acum ca italienii sunt greci.(Teritoriul Italiei de astazi facea parte din Grecia antica) Daca vrei ca Romania sa anexeze MD, fara ca ea sa ceara oficial asta, la fel de bine aplauzi Rusia pentru ce face acum. Esti ipocrit. Vorbesti din inertie. Vezi 10 cazuri favorabile si ignori 1000 contra. Genul tau de persoana e cea care nu poate purta o debatere pentru ca ignora tot ce nu-i convine in loc sa puna in balanta orice. Razboi nu o sa porneasca... si daca o sa fie sa porneasca nu dureaza mult. Rusia nu are nici o sansa, 0, ?. Cu tot cu aliatii sai jegosi. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi impertinenta cu care rusii isi conduc tara. Alegerile ca pe vremea comunismului. Doar ca acum ai o vaga senzatie sa poti alege:)) Conflictul asta e deja oricum fumat pana la filtru. Razboaiele izbucnesc din conflicte mici pentru care nu se aloca suficient timp de gandire si se actioneaza la cald. Fapt concret, acum, tarile dezvoltate, cu consilieri capabili si fara interese ascunse au acordat destul timp de gandire si nu trimis trupele armate sa scoata Ucraina din cacat. Ar fi rezultat al 3-lea razboi mondial fara discutie. Motivul nu a fost nicidecum teama de a pierde, ci faptul ca in felul acesta rusia are de pierdut enorm. O sa-si foloseasca tancurile in parcurile de distractie. USA poate ORICAND sa prabuseasca economia rusiei, ORICAND. Rusia e o tara bazata pe petrol/gaz/putin carbune, insa nu poate influenta pretul mondial al acestora. Cea care o poate face e USA. Daca se ajunge la razboi USA va prabusi pretul petrolului(va avea si ea de pierdut, bineinteles) si rusia se va duce pe pula. Pentru cei care au fost loviti de stirile fara temei cum ca Romania nu ar rezista 30min in fata rusiei, va pot spune ca Romania nu e chiar pielea pulii pe care o credeti. Si ar trebui sa va fie rusine. Nu pentru ca nu sunteti nationalisti(CEA MAI MARE PROSTIE DE ALTFEL) ci pentru ca aruncati cu cacat in munca unor oameni foarte capabili (sa nu cumva sa se citeasca politicieni), care cu toate ca dispun de resurse foarte reduse, reusesc sa formeze o armata destul de puternica, care e in stare sa-si apere tara, cu sau cu foarte putin ajutor. Eu unul nu-mi fac nici o grija. 1.Ideologia rusilor e de cacat 2.Fortele sunt mai mult decat dezechilibrate 3.Nu sunt in tara:)) PS: MUIE rusia!!
  2. Ok, warn-ul il merit. Dar de ce nu are arpargilius asta ban? (asta nu e insulta!)
  3. Te duci in pizda ma-tii:)) Ai 2 posturi, din care amandoua is milogeli, Omu te-a ajutat mai mult decat suficient cu acel site la care tu ii zici c-ai invatat de pe youtube si ca te cam caci in sfatul lui. Te-n cacat!
  4. Esti genial... Ar trebui sa invatam ceva din tutorialele astea a tale? Sau visezi mult noaptea si ziua n-ai ce face... Tu zici ceva de genul: Cum sa conduci o masina: Pas 1. Cumperi/imprumuti/deja o ai- o masina Pas 2. Te urci in masina Pas 3. Pornesti motoru`. Pas 4. Conduci 2-3 ture de oras. Pas 5. Te intorci acasa si opresti motorul. La inceput pare complicat dar pe parcurs v-ati dat seama ca sunteti soferi innascuti! Like daca v-a ajutat metoda mea ingenioasa de a invata cum sa conduceti. Subscribe pentru metode de a sparge banci de pe telefon si cu un cutit .
  5. @Corex "2) In jurul propriei axe" - nimic mai fals Luna nu se roteste in jurul propriei axe => Dark side of the moon(partea lunii ce n-o vedem niciodata) luna e tot timpul cu aceeasi parte orientata spre Terra
  6. Da. Dar pozitia o ajuta sa nu se bage decat economic, resurse. Sunt multe alte tari care cu siguranta o sa aiba o contributie mai mult sau mai putin semnificanta, insa cred ca le-am enumerat pe cele mai importante 10. Cred ca e destul de clar cum ar evolua un nou razboi mondial. Vor disparea multe tari(COMPLET) dar ele vor fi anexate unui stat/ unor state mai puternice. O tara mica nu ajuta pe nimeni si nu se poate ajuta nici macar pe ea. Viitorul e in Uniuni si globalizare. Se vorbeste de mult insa se pare ca nationalismul/patriotismul tine mortis sa nu se intample asa. Mai devreme sau mai tarziu, cu siguranta se va intampla.
  7. @cwrbzhqc Ai facut armata? Cunosti oameni in armata? La pregatire militara( NU echipament) Romania o duce mai bine decat v-ati imagina. Nu ma refer la soldatul de rand, dar nu`l exclud complet. In Afganistan, sergentii romani au fost SINGURII cu trupe americane in subordine. Romania face parte din UE/Nato si ar face bine sa nu mai faca pe curva, IAR. Vi se pare Rusia o solutie mai buna? ) ) Nimic mai fals decat asta. Uita-te cum traiesc rusii in propria lor tara. Nu exista libertate de exprimare deloc. Ai comentat ceva de Putzin, ai plecat. Daca ar fi razboi Romania ar avea de pierdut in prima parte, insa de castigat enorm in anii ce vor urma. Politicenii astia de hartie vor da bir cu fugitie la cea mai mica barfa c-ar fi in pericol. Trebuie sa te gandesti la ce se va alege de noi pe termen lung. Rusii sunt puternici, dar sa fim seriosi... aliantele lor nu se compara cu UE/Nato. Nu e vorba doar de Murica, e vorba de Marea Britanie, Franta, Germania, Korea de Sud,Italia,Japan +/- India & Turcia. Rusia are China, Korea de Nord (plus multe alte pseudo-puteri). Vor fi pagube enorme, harta lumii se va schimba enorm in cazul unui razboi, dar la sfarsit, pararea mea, vom iesi intr-un mic-mare castig. Vom capata incredere ca STAT, doar in felul asta vor realiza si romanii ca avem pentru ce lupta, ca nu suntem batuti de vant dintr-o parte in alta. Vom fi in stare sa ii futem in gura pe cei de la putere ce-si pun idealurile proprii in fata celor ale tarii. Nu`i dracu` chiar asa de negru. Trebuie sa gandim la urmatorii 20-50 de ani, nicidecum la urmatorii 2-5.
  8. Gilbert... te-ai murdarit la gura cu engleza? de ce pula mea nu folosesti Google translate? Daca e articolul in engleza asta nu inseamna ca trebuie s-o arzi pe engleza aici.
  9. Situatie similara si-n Venezuela... E greu de crezut cum nu se implica nimeni in mod direct. De asta exista ONU futu-le mortii mamii lor sa le futi. La chestiuni de genul, politica = 0. Se rezolva dupa. Momentan trebuie sa intervina cineva(fara asteptari la recompense). De asemenea ce-l mai usor mod de a aplana toata calamitatea asta ar fi convingerea trupelor armate sa treaca de partea "revolutionarilor".
  10. Pentru Android e usor( thx danger2u), dar ma poate ajuta cineva cu o metoda de a-l instala pe iOS fara jailbreak? sunt o gramada de scam`uri pe net dar la o scanare pe virustotal pica toate:)) O alta varianta ar fi folosire unui account Apple cara a downloadat jocul in prealabil. (limita 10 device`uri).
  11. E vreo posibilitate de a-l instala si pe iOS? Mersi anticipat
  12. Nu poti compara pokerul cu ruleta. Da, multe platforme online de poker folosesc boti si river card turn table. (esti cel mai bun pana pe river cand intra unul din putinele out`uri favorabile alcuiva(bot)). Asta nu inseamna ca daca esti cumpatat si ai poker jucat la viata ta o sa depinzi doar de carti. Daca era asa nu existau top playeri cu castiguri mai mult decat frumusele in mediul online.
  13. http://vegasclick.com/gambling/martingale-betting-system.html Destul de in detaliu toata schema. Tipul ia in considerare mai multe tipuri de jocuri. Ruleta europeana cu surrender(pierzi 1/2bet daca pica 0) fiind cel mai sigur joc. De asemenea, Baccarat ofera sanse bunicele. Beturile pe perioade scurte de timp par a fi mai profitabile, insa de aici rezulta ca nu se bazeaza pe matematica/probabilitati (care sunt cu atat mai corecte cu cat numarul beturilor esti mai mare).
  14. Eu am luat bani cu camata sa pot sa-mi cumpar tableta:)) Acum ce fac?
  15. Unde-i acum ala cu prieteni la Domo?
  16. Esti sigur ca mufa in spate functioneaza? Testeaz-o cu o pereche de casti ceva.
  17. Inteleg ca am generalizat prea mult, dar nu poti frate sa faci asa ceva pe un forum unde nivelul iq`ului e mult peste medie. E deranjant din toate punctele de vedere sa fii "mustrat" pentru ceva ce n-ai facut. E stupid, imoral si nu in ultimul rand jenibil(jenant si penibil) sa fie condusi caii de caini.
  18. am uitat ca suntem pe forumul maicutelor ce-si dedica viata intru nemurirea sufletului. E plin de ipocriti pe aici. Mi se rupe stromeleagu` de toti
  19. "Dear Heaton, You have received an infraction at Romanian Security Team. Reason: Nerespectare reguli ------- Nerespectare reguli ------- This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire. Original Post: https://rstforums.com/forum/80624-craigslist-post.rst#post518779" No shit Sherlock? Credeam ca e infractiune atunci cand intaresti regulile. E ca si cum te ia politia si nu-ti zice ce-ai facut. Iti pune codul penal pe masa. Anyway... ai citit ce am cerut? NU EXTRACT MAIL, NU COLLECT DATA, NU CC. In fine. Ma doare fix in varful pulii de sanctiunea asta sau ce cacat o fi. Cert e ca vad ca nu se face apel la logica aici... nu exista caz particular... am scris craigslist in post, gata, sex si violenta. De toata jena oricum. E ca si cum ai sta ca securistii geana sa ai oportunitatea sa bati cativa oameni onesti atat timp cat te poti lega de o "chichita" in sistemul vostrul legislativ foarte frumos conturat. Te-n cacat!
  20. Heaton

    Rst?

    Deci tu pe langa ca esti prost, mai si semnalizezi... Aici pe forum isi fac veacul oameni care nici macar nu ar trebui deranjati cu posturile tale inutile, dara sa te mai si respecte... Vii aici si cersesti respect, dupa care tot tu esti tare-n gura... te cam contrazici singur.( pot sa jur ca nu o sa-ti dai seama la ce m-am referit aici)
  21. Heaton

    Rst?

    Daca dadeai un search inainte observai ca s-a mai discutat chestiunea asta. Warn`ul cu esti prost e mai mult decat meritat. Tara se duce pe rapa cu cei ca tine baietel... Si apropo de respect... Ce ai facut tu de meriti respect? Inregistrarea e free => Nu orice ratat primeste respect
  22. Heaton

    cont steam.

    Ti-ai facut posturile cu mesaje de welcome... , si imediat ce-ai facut 10 posturi ai inceput sa CERSESTI 10 RON. Te-n cacat cu nasu`! https://rstforums.com/forum/search.php?searchid=1231263
  23. Heaton

    Loguri moca

    Ai nevoie de un stealer, crypter, o metoda buna de spread. Cat de bine o sa-ti iasa depinde numai de imaginatia si timpul acordat de tine. Sunt tone de tutoriale atat aici cat si pe HF. Ai zis ca vrei sa inveti. Cred ca ai vrut sa zici: Vreau sa fiu invatat...
  24. Sal. In caz ca nu l-ai dat as fi si eu interesat de el:D Mersi anticipat
×
×
  • Create New...