Guest Nemessis Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 La fel ca in viata de zi cu zi si in online exista razboaie ale orgoliilor si tentative de a darama concurenta. Azi voi da un exemplu fictiv despre cum ar putea decurge o astfel de actiune. Astfel de actiuni nu au fost intreprinse impotriva personajului despre care voi discuta si au scopul de a exemplifica pe intelesul cititorilor ceea ce vreau sa expun. Acest articol nu trebuie considerat o amenintare si nu este o instigare sau o modalitate de a intimida pe cineva. Daca voiam sa aplic ceea ce veti citi aici o faceam fara sa imi bat capul in a va oferi aceste explicatii.Sa spunem ca o persoana cu o anumita influenta asupra publicului larg calca anumite persoane pe coada. Il vom folosi pe Mircea Badea ca exemplu. Il dau ca exemplu nu pentru ca a spus o chestie de-a dreptul adorabila despre mine, ci pentru ca este genul de persoana care crede ca nimeni nu are ce sa ii faca. Repet: It’s a fucking example! Nu voi face asta vreodata pentru ca este o pierdere de timp si resurse.Intregul articol aici: Ce nu se invata la scoala ? Vendetta (6) | Quote
BigT Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Relativa treaba. Teoretic cum ai demonstrat si tu este posibil, insa ma indoiesc ca practic totul decurge cum ar trebui. Sunt multe variabile si elemente imprevizibile de care depinde succesul "campaniei"...Oricum, e posibil si bine de reamintit cat e de usor sa ti-o furi pe net. Quote
ZeroCold Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Interesant...O chestie mai draguta ar fi ceva de genu:1. facem rost de numerele de tel. ale victimei (nr. de acasa, mobil, servici, nr. sefului de la servici ... etc).2. facem rost de cateva date, cateva poze (nu neaparat reale, exceptie face numele persoanei).3. se posteaza anunturi pe fiecare site matrimonial, de gay, intalniri si altele (nu le am cu astea... ).4. avem grija ca google sa indexeze tot ce am postat noi...Rezultat:Victima va primi telefoane de genu:"Hey papusa.. iesim la un suc:>""- Alo, Xulescu?- Da, eu sunt...- Oo... frumosule, ce zici iesim la un suc...?"Etc....Imaginati-va ca suna telefonul de acasa, raspunde sotia sau unul din copii... sau mama :>Victima va fi nevoita sa isi schimbe toate numerele... aici s-ar cam termina povestea noastra, dar... stai, cautati pa google "Xulescu" a???Happy end!Ar mai fi multe "chestii" Quote
m0rphic Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 E interesanta toata treaba,felicitari pentru articol !Mie mi-a adus aminte de Ruin Life Tactics - /i/ adaptat pentru romanasii nostrii.E uimitor cat de usor poti sa distrugi viata cuiva folosind internetul Quote