Marian Posted February 26, 2011 Report Posted February 26, 2011 Dau Java Drive-By [FUD] + cateva clone de site-uri pentru ca prostii sa nu isi dea seama.Client.jar este 100% fud.Dau cu tot cu crypter 99% fud.Pret total 29,8 Euro paypal/transferbancar/cartela Quote
Marian Posted March 11, 2011 Author Report Posted March 11, 2011 sal vreau sa cumparDa id-ul tau...EDIT:Vorbim pe mess Quote
Gabriel87 Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 @Marian , crypterul separat cu cat il dai ? Quote
nSnoopy Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Tu gasesti lucruri free si dupaia le vinzi ImageShack® - Online Photo and Video HostingCat vrei pe crypterul ala ? Quote
Gabriel87 Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 @Marian , dute vere la altii prosti si vindel ca noi nu punem botu la orice vinzi tu free Plus ca il am si eu si tu vrei pe el 29,8 Euro Quote
Marian Posted March 11, 2011 Author Report Posted March 11, 2011 OFF: Nu inteleg de ce va bagati voi aiurea.Snoopu alea care le ai tu merg numai pe IE, dar ale mele merg pe toate browserele inafara de operaGabriel87 aka Odix crypterul nu il dau la toti fraierii . Daca o fi sa il dau cuiva, il dau cuiva cunoscut... nu la toti ratangiiicare au auzit doar de redtube.On:L-am dat la o persoana si mi-a zis ca e foarte multumita de el Quote
Gabriel87 Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Ce vb ma auzi la el redtube eu in loc tau as tacea ma fibra de sticla pun pariu ca si crypterul ala l-ai gasit pe HF public mai bine imi iau unul privat si nu dau banii pe toate lucrurile tale gasite pe forumuri Quote
Marian Posted March 11, 2011 Author Report Posted March 11, 2011 Ce vb ma auzi la el redtube eu in loc tau as tacea ma fibra de sticla pun pariu ca si crypterul ala l-ai gasit pe HF public mai bine imi iau unul privat si nu dau banii pe toate lucrurile tale gasite pe forumuri Bai da nu te-am obligat sa il cumperi Am spus clar: "Cine vrea"Du-te frate unde vrei si cauta-ti ce vrei tu, dar nu te mai baga la posturile mele. Odata ce moderatorii/adminii mi-au acceptat postul, de ce te trezesti tu sa comentezi?PS: Te bate rau de tot limba romana. Quote
Gabriel87 Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Bine marian numai ma bag in posturile tale scz daca ti-am stricat afacerea vinde ce vrei tu dar eu ti-am zis ca si eu il am si vinzi lucruri free Quote