luke999 Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 (edited) Vreau sa imi adaugati un simbol de martisor pentru imaginea de mai jos ...link imagine:http://www.luke4all.ilive.ro/logo.jpgcine ma rezolva are un cont filelist...administrator te rog inchide threadu ... am rezolvat Edited February 27, 2011 by luke999 1 Quote
johnny5 Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 (edited) Sa initeleg ... vrei martisor? ce forma ? ... sau doar snurul ...? sau amandoua ... si unde? In ce colt? Stanga jos sau dreapta sus ? Edited February 27, 2011 by johnny5 Quote
loki Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 (edited) Vreau sa imi adaugati un simbol de martisor pentru imaginea de mai jos ...link imagine:cine ma rezolva are un cont filelist...administrator te rog inchide threadu ... am rezolvatInainte de a cere inchiderea threadului ar fi normal sa precizezi cine te-a ajutat si a primit invitatia, sau daca ai rezolvat pe alta cale nu e prea politicos pentru cei care se chinuie sa te ajute. Personal ma exclud. Dar neprecizand nimic pare clar ca ai luat o poza din toate si ti-ai vazut de treaba si devii fara incredere la alte oferte. Edited February 28, 2011 by loki Quote