Jump to content
daatdraqq

CrackMe

Recommended Posts

Posted

Nivel : usor

Hint : fara hint

Se cere : nume + parola

Trimiteti PM cu rezolvarea sau scrieti pe negru .

Marimea executabilului vine de la includerea unor gif-uri in program .

Spor !

Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Edit : se pare ca nimeni nu a reusit .Daca pana la ora 20 nu se anunta cineva , o sa postez rezolvarea !

Edit 2 :Niciun raspuns , rezolvarea se afla la sectiunea Tutoriale video

Posted (edited)

Pune mai intai unele mai simple...sau puteai sa scrii la hint: .NET.. macar un indiciu.

Ca l-am desfacut si nu avea nici o logica, nu gaseam input-uri, functiile nu semanau cu cele din win32.

Am vazut si rezolvarea, interesant.

Edited by phantomas90
Posted (edited)
Pune mai intai unele mai simple...sau puteai sa scrii la hint: .NET.. macar un indiciu.

Ca l-am desfacut si nu avea nici o logica, nu gaseam input-uri, functiile nu semanau cu cele din win32.

Am vazut si rezolvarea, interesant.

Subscriu.

Deasemenea, la 6 dimineata imi storceam creierii si tot ce am putut scoate a fost:

CrackMe-rstcenter#PictureBox1.ImagePictureBox1Form2OStraduieste-te mai mult , pentru ca ...Form3Ai reusit !#CrackMe.Resou?rces

EAX=0B71B600
Stack SS:[0012E4C0]=01692678, (ASCII "îþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþîþEAX=0B71B600

Niste notite idioate, dar am observat ceva si tot incercasem niste chestii aiurea:

CrackMe[B]-rstcenter[/B]

mai exact

-rstcenter

. Daca incepeam cu trial si error (daatdraq-rstcenter // gigiparleala-rstcenter etc) poate reuseam ceva.

Multumiri pentru crackme, cei drept, trebuia o analiza mai in detaliu a executabilului si poate imi dadeam seama ca a fost facut in .NET.

P.S.: Notitele au fost realizate in urma introducerii (bleah, suna aiurea) a executabilului in notepad (da, notepad ftw) si in hex editor -- a se vedea 'Form3 Ai reusit!', speram la un bypass catre Form3.

Edited by Flubber
Form3 nu 2
Posted
puteai sa scrii la hint: .NET.. macar un indiciu.

Daca as spune in ce e compilat care mai e placerea celui care il studiaza ? Dar daca l-as mai si proteja cu un packer , ai astepta sa-ti spun cu ce l-am protejat ca sa-ti continui treaba ?

De lucrurile astea trebuie iti dai seama singur .In rezolvare am si aratat o metoda prin care iti poti da seama daca e protejat sau nu + in ce e compilat .

Ma bucur ca v-a placut !

Posted (edited)

Ok, am inteles acum.

Dupa ce am vazut rezolvarea CrackMe, seiful a fost floare la ureche.

Oricum mersi de hintul cu acel NET Reflector.

OFF: Facem undeva o arhiva cu majoritatea tool-urilor necesare pt crack?

Later edit, off2:

La seif de exemplu se poate gasi cheia si in IDA:

seiful.png

Mai intai l-am rezolvat cu net reflector si am vazut acolo acel stringCompare.

Dupa care am cautat si in IDA si am gasit cheia.

Problema e ca la dezasamblare nu dau comenzi normale de ASM(sau nu vad eu).

off3: dupa ce se strang mai multe chellenge-uri sau teste/rezolvari facem un PDF cu toate+concluzii+idei?

Edited by phantomas90
Posted
Ok, am inteles acum.

Dupa ce am vazut rezolvarea CrackMe, seiful a fost floare la ureche.

Oricum mersi de hintul cu acel NET Reflector.

OFF: Facem undeva o arhiva cu majoritatea tool-urilor necesare pt crack?

Later edit, off2:

La seif de exemplu se poate gasi cheia si in IDA:

seiful.png

Mai intai l-am rezolvat cu net reflector si am vazut acolo acel stringCompare.

Dupa care am cautat si in IDA si am gasit cheia.

Problema e ca la dezasamblare nu dau comenzi normale de ASM(sau nu vad eu).

off3: dupa ce se strang mai multe chellenge-uri sau teste/rezolvari facem un PDF cu toate+concluzii+idei?

sal

poti face un emulator Hasp PC DMIS 4.2 ?