culay Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Scopul este simplu. Pentru a accesa site-ul blocat.1) Deschideti browser-ul dumneavoastr?.2) Du-te la Google TranslateSi cam asta este,puteti edita ro|en etc,si puteti naviga pe site-urile blocate fara probleme. 1 Quote
LLegoLLaS Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 e ''light'' il detecteaza orice site "Adresa dvs. de IP este: 66. 249.. 8 2 1Posibil Proxy Detectat: 1.0 translate.google.com TWSFE/0.9"interesant oriucm Quote
DanISR Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 ISP: Google Inc.. City: Mountain View County: Santa Clara Region: California Country: United States Continent: North America HeadersAccept: text / html, text / plain, application / pdf, application / msword, * / *Accept-Charset: utf-8 *Host: showip.netUser-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv: 2.0b12) Firefox/4.0b12 Gecko/20100101, gzip (GFE) (via translate.google.com)Via: 1.0 translate.google.com TWSFE/0.9X-Forwarded-For: 86.120.****/Accept-Encoding: gzipil detecteaza , cel mai bun nologine , rdp , sau socks :> Quote
mrreboot Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 +1 e super mai ales la scoala ca poti intra pe siteurile blocate Quote
L!nK Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Sunt incepator in domeniul, dar proxy-urile de tip elite/high anonymity? Din cate stiu eu nu lasa nicio urma. Ascund IP-ul tau si nici nu se dau de gol cum ca sunt proxy-uri (ca si cum serverul proxy este IP-ul tau original). Quote
Flubber Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Sunt incepator in domeniul, dar proxy-urile de tip elite/high anonymity? Din cate stiu eu nu lasa nicio urma. Ascund IP-ul tau si nici nu se dau de gol cum ca sunt proxy-uri (ca si cum serverul proxy este IP-ul tau original). Cele la care te referi sunt SOCKS. Tutorial: http://rstcenter.com/forum/28323-despre-socks.rst Quote