rekonbv Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Este un reseller master cumparat de la o firma din USA (unlimitedtree)Master reseller-ul cuprinde urmatoarele:Spatiu Disc: nelimitatTrafic Web: nelimitatSubdomenii: nelimitateConturi FTP: nelimitateBaze MySQL: nelimitateConturi eMail: nelimitateConturi WHM: nelimitateConturi cPanel: nelimitateMaster reseller-ul este platit pe 3 luni si il dau cu 15 euro negociabilVa las si domeniul .info (expira 21/06/2011) pentru a va putea continua "afacerea"Plata o puteti face prin vodafone (cod reincarcare) sau paypal. Quote
theworlddecoded Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 daca e spatiu pe disc nelimitat inseamna ca am viteza de upload 1KB/s Quote
BogdanNBV Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 nu stiu, suna tentant, am avut webhosting de la ei dar este praf, abia se taraste, nu stiu acum cum este cu master reseller-ul poate o fi pe alt server care se taraste putin mai repede,@theworlddecoded care-i logica? cum adica daca este spatiu nelimitat, ai viteza de upload de 1kbps ? explica mai mult, uimeste-ma, ca eu am reseller nelimitat si sincer, uploadez cu cativa mbps buni in jur de 5-6 Quote
rekonbv Posted March 2, 2011 Author Report Posted March 2, 2011 il las la 11 euro vodafone sau 10 paypal. Quote