HIENA Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 CHEAP!! $1 Godaddy Coupon come again..Hurry!1-Year Domain Name Registration for $1.00 (plus additional 18-cent ICANN fee).Can be used on .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO., UK, .IN.Coupon Code: PRESIDENT (Exp Soon)defapt este 1.18 $ valabil pentru conturile noinu am vazut sa se fii postat chestia asta , in caz ca a mai postat cineva sa stearga cineva acest topicsursa : http://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/domain-names-parking/282489-cheap-1-godaddy-coupon-come-again-hurry.html 1 Quote
Park Posted March 2, 2011 Report Posted March 2, 2011 (edited) Din pacate a expirat cuponul.Edit: nu a expirat, am testat. Chestia e ca trebuie un cont nou creat, si accepta doar plata cu Card sau Check, Paypalul fiind exclus. Am reusit sa cumpar un domeniu. Accepta doar un card per cont, daca vrei doua domenii, trebuie sa ai alt card. Edited March 2, 2011 by Park Quote
HIENA Posted March 3, 2011 Author Report Posted March 3, 2011 si eu mi-am achizitionat ieri unu de aceea am facut si publica chestia asta azi mi-a venit ca mai pot utiliza cardu sa cumpar ceva tocmai pe 22 martie pana atunci numai pot cumpara Quote
wildchild Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 anul trecut era o faza cu ceva provider din usa sau canada(de pe rst era adresa) si dupa ce am platit prin card si le-am facut si poza la card(era o cerinta) mi-au dat contul.dupa 2 zile l-au suspendat pe motive tampite de payment.nu stiu ce aveau in cap insa cardul era valid si pozele la fel.eu unul nu ma mai incurc cu treburi de genul. Quote
em Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 @ParkNu trebuie neaparat un cont nou. Daca vrei mai multe domenii, le cumperi dintr-o lovitura pe toate si e ok. (Oferta se va aplica la fiecare domeniu). Quote