BizZaroO Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Si io sunt n00b si vreau pe cineva sa ma ajute... cineva care sa aiba exerienta. Id meu este draguna_ares . Add aku cat sunt pe mess
MaHaReT Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 daca totzi ar face cea faci u aucma , de ce ar mai exista forum ? parerile mele 1.incearca sa citetsi tot forumu ... [de la tutoriale video(le vezia astea ) la OT si Ajutor]2.citeste regulamenu inaite 3.nu exista
BizZaroO Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 mai... una e sa iti explice cineva in fiecare zi... (sa zicem, nici chiar in fiecare zi, dar macar o data p saptamana) si alta e sa citesti ceva akol, sau sa downloadezi ceva facut de altu. Doar stii vorba aia... Ce face omul cu mana lui e sfant . parerea mea
SkaskLL Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 romanii prea lenesi la ei pentru a ceti cateva carti si tutoariale
BizZaroO Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 skaskll tiam luat id.. da vad ca nu mai dat add.... si in + io dak tias da un tutorial lung... de 5-6-7-8-9 pagini... lai citi? SINCER
BizZaroO Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 hai ca alea video mai sunt cum sunt... dar astea lungi sa le citesti... mai bn citesti o poezie era o gluma nu ca nu ar fi bn sa citesti literatura, dar era o gluma
BizZaroO Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 as vrea sa invat sa sparg conturi.. si in + de asta... as mai vrea si io un program... poti sa imi dai si mie un add... vrb mai multe pe mess. pls
Pastilatu' Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 .......si eu care credeam ca vrei sa sti mai multe...dar nu sa o arzi cu spart de conturi ...si alte nebuni
Icarius Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 BizZaroO wrote: as vrea sa invat sa sparg conturi.. si in + de asta... as mai vrea si io un program... poti sa imi dai si mie un add... vrb mai multe pe mess. pls :@ :@ de ce oare nu ma surprinde raspunsul acesta...
zbeng Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 ma "jimi" daca spargi un cont nu esti hacker daca spargi un forum nici atunci daca citeste o carte despre linux nu esti hacker deci INVATA CEVA ESENTIAL MAI INTAI SI DUPA AIA VEI DESCOPERI SINGUR CUM POTI SARGE un cont sau alte chestii mai "grele"
BizZaroO Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 Asta e principalul lucru care vreau sa il invat... io vreau sa invat mai multe dar.. greu la deal cu boii mici... vrb aia. Am incercat cu hekareala pe e-bay. Dar e plictisitor sa stai sa iei 500 de usere si porma sa stai sa le trimiti la toti mailuri. Ma rog... am mai incercat cu paginile web. la fel.. nimik... doamne si cate si mai cate nam incercat... io dak nu am o ocupatie pe net mi se pare ca stau degeaba... nushu... dar e plictisitor sa stai si sa vrb toata ziua.. cine e de acord sa zica DA cine nu sa zica NU. hai sa vedem ce ne iese
Fatal1ty Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 pai decat sa stai de vb sau sa sa te chinuiesti sa pacalesti un fraier sa iti dea contul lui mai bine inceti ceva ... io stiu php, c++ ,mysql ... orice :@
BizZaroO Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 aci cam ai dreptate... si sasa... io nu prea stau pe mess.. decat asa... d vrb cu pretenii. apr de prieteni. da si mie adresa ta de mess... pls asta dak vrei. am o rugaminte la tn
MaHaReT Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 sunt curios catzi ani ai ... nu ca de obicei , "copii mici" in treaba "cum saprg yahoo" "cum sparg siteu x" daca te uitzi in tutor iale , ai sa gasesti si cum spargi phpbb si multe altele ,macar tea-i uitat ?dupa ce sti cateva lucruri esentziale ... incerci sa faci singur "porcarii" cu ideile tale ... ! daca tot ziceai "cei facut de tine-i sfant" , iar faza cu "greu la deal cu boi mici" io izceam asa , pune mana si citeste , plus ca la tutorailele de 10 pagini , tutorialu-i pe prima , nu pe toate 10 [e , ca e bine sa citesti si cele 10 , poate tutorialu are ceva greseli , sau alte chestii]! Bafta !
BizZaroO Posted October 7, 2006 Author Report Posted October 7, 2006 sincer... mam uitat in tutoriale... dar nu inteleg nimik.. mai am 15 ani ca sa iti raspund la intrebare. si da.. sunt copil... ma rog in ceea ce priveste asta cu spart parole si phpbb si ma rog restu. ideea e ca dak auzi de hekareala.. un incepator se gandeste imediat la spart parole. Cred ca aici esti de acord cu mine
Icarius Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 auzi dar regulile le citesti si u?? pana acuma iti dadeam ban de 10 ori...
MaHaReT Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 si io-s copil , am 15 ani ... si vezi cu dublu post si altele ... cum zice Icarus , vezi regulile
Pastilatu' Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 NU ISI ARE ROSTUL ACEST SUBIECT !!! SUNT REGULI SI SUNT CONTACTE !