Jump to content
Nytro

La RoCyberCon #3 discutam despre Linux & Windows si OOP in PHP 5

Recommended Posts

RoCyberCon #3

A fost RoCyberCon #1, am continuat cu RoCyberCon #2 iar acum e momentul sa anuntam cea de-a 3-a editie a evenimentului. De aceasta data venim cu forte proaspete din partea unor invitati speciali care ne vor trece prin doua subiecte foarte interesante – Linux & Windows si OOP din perspectiva PHP 5.

rocybercon_2.png

RoCyberCon #3 se desfasoara duminica, 6 martie 2011, incepand cu ora 19:00 pe canalul conferintei cu care suntem obisnuiti. Ionut Gabriel Popescu (Nytro), student la Universitatea din Bucuresti, va vorbi despre OOP (programarea orientata pe obiecte) in PHP 5 iar ?tefan Olteanu (johane), membru Craiova Linux Users Grup, va discuta despre medii grafice in Windows, Interconectarea Windows-Linux-Samba si va incheia seara cu alternative Linux la programe Windows.

Ce este RoCyberCon?

Romanian Cyber Conference (RoCyberCon) este un eveniment sustinut regulat de worldit.info cu sprijinul Hackpedia, Programare.org, NetHelp, Tutoriale Online si Insecurity Romania ce doreste sa informeze si sa faca schimb de experienta cu programatorii si expertii de securitate din Romania. Conferinta se desfasoara in mediul online, folosind ca sistem de comunicare un client pentru conectarea la serverul IRC dedicat evenimentului. Pentru a fi prezenti in cadrul conferintei trebuie sa accesezi aceasta pagina si sa-ti introduci pseudonimul ce te va reprezenta pe intreg parcursul serii. Serverul RoCyberCon este permanent disponibil, unul dintre reprezentantii evenimentului aflandu-se permanent online pentru suport.

Va asteptam!

Duminica, 6 martie 2011, ora 19:00 aici:

http://rocybercon.worldit.info:9090/?channels=RoCyberCon

Si eu va astept :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...