Flubber Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 YouTube - Parerea barbatilor despre femei(Fragment din Decalogul dupa Hess)Nu este intentionat ca o insulta, ci pur si simplu, din amuzament.Tratati afirmatia anterioara ca si disclameir-urile unui tool ("nu sunt responsabil pentru ce faci cu aceasta unealta, eu il fac public oricum, ma doare-n biba").Si nu, video-ul nu este facut de mine. Quote
pr00f Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Smecher tipu', il vazusem pe blog la Neme . Are dreptate in unele privinte. Femeile-s proaste. Quote
BigT Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 O stiu de ceva vreme. Nu am pasat-o la nicio fata pana acum, nu pentru ca nu as vrea sa o supar. Dar sunt destul de sigur ca nu ar intelege... cred ca sunt misogin. In orice caz, cred ca o duce un pic peste limita extrema la partea cu eutanasierea(chiar daca e pasnica). Dar in mare textul are idei corecte si reale. p.s: Astept un raspuns de genul "Parerea" femeilor despre barbati. Quote
nicku92gm Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 Fetele sunt proaste. O sa faca urat. Fetele sunt proaste. Quote
BGS Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 pr00f esti celebru ai fani => nicku92gm !!! Quote
Usr6 Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 FRAGMENT DIN TEXTUL PIESEI DE TEATRU "Decalogul dup? Hess"Autor: ALINA NELEGARegizor: GAVRIL CADARIUInterpret: NICU MIHOCTeatrul Ariel Underground, Tîrgu-Mure?Data premierei: 08 iunie? 2003Locul filmarii: Ungheni-Mures 9 martie 2004 . Motiv : Barfe intre barbati.Este o piesa de teatru si este scrisa de o femeie,nimic mai mult. Quote