newmarian Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Salut www.TopSiteRomania.Ro A organizat un mic concurs unde poti castiga 5 Euro usor.Intra pe TopSiteRomania.Ro Trafic Triplu - Director Web,Schimb De Vizite,Promovare Gratuita Pt detalii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Nu scrie nimic despre nici un concurs. Nu-mi zice, vrei doar vizite + inregistrari ? A, si nu e mai usor sa punem la web un filmulet de pe net c-o tipa care se scarpina la web pentru x euro ? Of, greu e sa va adaptati ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
o_O01 Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Dic ce site ametit:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culay Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Fratie zi in ce consta concursul ala,un link exact catre concurs.//Edit:Am gasit concursul,mai simplu cumparai vizite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 vaiii...nu esti in stare sa faci un site calumea.te bazezi pe free-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmarian Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 Ba sunteti idioti ? Am postat un concurs nu am cerut parerile voastre tampite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmarian Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 Si am 5 link-uri in meniul ceala cum dreq sa nu vedeti Concurs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Site de panarama, fa-ti nene un site calumea.Citeste regulamentul si invata sa scrii romaneste (ai greseli si pe "site" ), apoi vezi pe cine faci idiot.Daca ai postat pentru concurs, de ce nu pui link-ul corect? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmarian Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 >>>CONCURS<<< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rekonbv Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 nici nu stii sa faci un site calumea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Park Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Dai dovada de amatorism. Folosesti un hosting gratuit de la ucoz, domeniul pot sa pun pariu ca este luat de la rotld.ro pentru o perioada de doua luni, dupa care va expira pentru ca nu vei face plata. Vrei sa primesti vizitatori punand la bataie concursuri de doi lei care crezi tu ca o sa atraga.Scoate naibi porcaria de la Click Dreapta ca nu are nimeni ce sa iti fure, nu iti fura nimeni praful de pe toba. Si.. maturizeaza-te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...