adi123456789 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Vand conturi orange......Cineva interesat ??? 30 euro/cont nenegociabil ca nu suntem la piata .. plata prin paypal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebee Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 30 de euro pe cont? ) cred ca glumesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 imi incarc eu cu 30 de euro si merg la sigur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi123456789 Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 Daca esti baiat destept poti sa scoti 200 euro dintr-un cont . Asa ca zic eu ca nu-i mult 30 euro........ Pentru cei cu putin;)a minte stiu ca nu e mult ......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DroG' Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 ce nu scoti tu 200 de euro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi123456789 Posted March 8, 2011 Author Report Share Posted March 8, 2011 ce nu scoti tu 200 de euro ?probabil ca ai vrut sa scrii : ce???!! nu scoti tu 200 euro !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMSQo Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Scoti 200E apoi iti blogheaza contul de prepay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Scoti 200E apoi iti blogheaza contul de prepay.Bai , iti trimiti 200 euro , ii bagi intrun cont cumperi ce-ti trebuie si arunci cartela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
london0 Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 salut ai PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 asa fac si eu dan am vreo 300 de conturi de orange fac cumparaturi cu ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi123456789 Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 ma ce dreaq ii greu asa? Va dau eu "mura-n gura"Ce poti face cu un cont orange :1.Reincarcati cartele prepay2. Cumparati domenii , hosturi sau ce dreaq va taie capu' prezervative orice3.Cea mai importanta regula cartela de pe care incarci de pe contul online va fi blocate in urmatoarele ore , deci trebuie sa scapi rapid de creditul de pe ea.Nota: cartela care primeste credit de pe cartela reincarcata de pe cont NU VA FI BLOCATA. testat personal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebee Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 ma ce dreaq ii greu asa? Va dau eu "mura-n gura"Ce poti face cu un cont orange :1.Reincarcati cartele prepay2. Cumparati domenii , hosturi sau ce dreaq va taie capu' prezervative orice3.Cea mai importanta regula cartela de pe care incarci de pe contul online va fi blocate in urmatoarele ore , deci trebuie sa scapi rapid de creditul de pe ea.Nota: cartela care primeste credit de pe cartela reincarcata de pe cont NU VA FI BLOCATA. testat personalBai esti nebun ti-o blocheaza cand activezi o oferta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 cryptati convorbirile!s-au pus probleme pe tema asta,in multe judete.multe reclamatii aduse,deci aveti grija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...