selected Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Ofer conturi de autori pentru cei care vor sa faca bani cu filesonic si alte servicii de PPD pe aXXo Movies .Acum am ~250 unici/zi dar cu cat am mai multe posturi/zi cu atat am mai multe vizite...Daca vrea cineva lasati PM.Pt cei care le-am trimis deja conturile aveti aici un ghid cum sa postati un film 1. Titlul sa fie de exemplu: Nume film (anu lansarii).2. In campul unde trebuie sa fie continutul postului bagi intai coverul (posterul filmului) dupa cover bagi un buton de "More..." (apesi ALT+T) sau direct din bara de acolo.3. Dupa ce ai bagat cover bagi detaliile filmului (plot, release info,etc. ) poti lua releaseuri de pe [url]www.rlslog.net[/url] sau alte siteuri cu releaseuri 0-day si sa le uploadezi pe filesonic sau sa bagi un link de torrent. (pe viitor adaug mai multe hosturi daca e necesar)4. Alegi categoriile(a).5. Mergi la custom fields acolo alegi: link - pentru torrente / filesonic - pt linkuri filesonic.6. Dai submit .PS: Postu apare pe blog dupa ce il aprob eu. Quote
MazaBoY Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Sti care e faza treaba ce o zici tu ,, pentru cei care vor sa faca bani cu filesonic si alte servicii de PPD" pe urma la site`ul tau nu castigi nimic din 200 de vizite la zi iti spun eu bun nu asta e problema .Problema e ca eu da iti pun la zi 2-3 filme sa zicem dar daca site`ul va creste ai sa dai afara toti up`loaderi care te-au ajutat pe motiv ca trebuie sa bagi up-loader pe bunic,bunica si alti nepoti de`ai tai am patit`o.... asta ar insemna munca degaba adica nu degaba in folosul comunitati Quote
selected Posted March 9, 2011 Author Report Posted March 9, 2011 Fiecare cum crede... Eu nu oblig pe nimeni Daca tu ti-ai luat teapa dc crezi ca implicit si eu am sa dau la randu meu ? PS: Cand se strang vreo 10-20 posturi cu link @filesonic dau submit la mai multe releaseuri pe katz (+ vizite ) Quote
p3tru Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Daca tu ti-ai luat teapa dc crezi ca implicit si eu am sa dau la randu meu ? Pentru ca asta e romanu si orice ar zice tot o intoarce in favoarea lui Quote
selected Posted March 9, 2011 Author Report Posted March 9, 2011 Si daca ti-as zice ca sunt metode mai bune de a monetiza un site decat de aceea de a fi singurul uploader pe un site de 10k vizite ? Quote
MazaBoY Posted March 10, 2011 Report Posted March 10, 2011 daca nu trebuie la filme subtitrari si crezi ca te ti de treaba ma refer pe partea sa iti promovezi site`ul ma bag si eu daca esti de acord desigur Quote
selected Posted March 10, 2011 Author Report Posted March 10, 2011 Ai PM. Nu am nevoie de 50 de uploaderi slabi ci de 2-3 care sa bage ceva de calitate.Vreau sa bag si seriale tv(nu serii intregi, doar ultimele episoade aparute). Daca vrea cineva PM Quote
Quid Posted March 10, 2011 Report Posted March 10, 2011 MazaBoY are dreptate nu cred ca ar mai fi cv de comentat Quote
selected Posted March 10, 2011 Author Report Posted March 10, 2011 Cum pula mea ai ajuns ma sa comentezi ? Daca mazaboy si-a zis parerea am tinut cont de ea. Simti nevoia sa te afirmi ? Mars la Romanii au talent, acolo ai o sansa adevarata! Quote