D0dRy Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Am vazut topicul cu maneaua stiudiata la conservator si mi se pare cea mai pare prostie. Ce dracu am ajuns chiar asa sa ne prosteasca foamea incat sa ajungel la asemenea fapte? In loc sa ne mandrim cu "artistii" colorati , am avea o gramada de cantareti de mare valoare. Urmatorul artist ar fi Dan Balan care dupa mine are o multime de melodii frumoase si cred ca ultima este foarte buna ( pacat ca nu e in romana, dar si in rusa merge) acum pentru cei care se uda rapid nu sariti cu critici inutile de prost gust etc, ca ma mi se rupe de parerea voastra asa cum vi se rupe de parerea mea. In loc sa promovam incultura am putea promova asta ...nu am venit sa fac reclama dar ma deranjeaza cum uni pot rabda asa ceva. Nu ma dau in vant dupa ele, recunosc ca mai ascult si eu cateva melodii dar tot la trance si hip hopul nostru cel de toate zilele raman. Quote
Nytro Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Tocmai pe asta care nu stie sa zica decat "Cica bum" l-ai ales? Quote
wildchild Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Da,sunt sigur ca visul oricarui student la conservator este sa studieze piesele lui Dan Balan.Scuza-mi ironia dar nu m-am putut abtine. Quote
ZeroCold Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Da,sunt sigur ca visul oricarui student la conservator este sa studieze piesele lui Dan Balan.Scuza-mi ironia dar nu m-am putut abtine.Pizdele din clipurile lui le-as studia cu cea mai mare placere. Quote
D0dRy Posted March 15, 2011 Author Report Posted March 15, 2011 Nu sant fanul lui....dar imi place ritmul melodiei si bine inteles artista....oricum pana la urma fiecare are genul lui preferat.P.S nu e house ce incearca el....e un fel de doina ruseasca. Quote
firewind Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 muzica e de kkt, da alea din clip sunt bune. Quote
wildchild Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Chica boom aia era 0 daca nu erau tipele sa faca videoclipul.Fac pariu ca nu va uitati la el pentru altceva decat fete sau cand auzeati melodia va zbura gandul la ele.Penibil mod de a face audienta. Quote
D0dRy Posted March 15, 2011 Author Report Posted March 15, 2011 Nu judec dupa o melodie....sa nu uitam cand facea parte din trupa o-zone....ce succes incredibil au avut....am fost plecat in alta tara la munca si daca ai fredona doar o propozitie din melodiile lor straini iti vor zice si numele la piesa....bineinteles ca fiecare artist are cate o melodie buna cu care se face cunoscut ( cumpare un cd si ascultal o sa vezi ca din 14 melodii doar 4 poti sa zici ca isi merita bani) Quote