selected Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Ok azi am mers la orange sa imi incarc cartela cu niste credit merg la orange ii cer o cartela de 5 euro, imi da don'shoara un bon cu codu etc...bag codu si surpriza aveam +0.05e CREDIT (am zis ca o fi un bug ceva...)sun la *133# si din nou surpriza aveam 27 de ore alocate.Acum ma pregatesc sa merg cu bonu la orange sa fac nitel scandal. Asa ca atentie cu ce proasta vorbiti la ghiseu ! (99% din voi sunteti mai inteligenti ca ele) Quote
p3tru Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 1. sunt doua moduri noi de a incarca, ori iti baga direct in credit, ori in minute Probabil n-ai fost atent cand te-a intrebat cum vrei creditul, si ea ti l-a pus direct in minute.ps: n-ai ce face. Quote
Guest User Name Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Lu' un tovaras' ,tot la orange la pitesti,i-a dat bon scos la imprimanta!Aveti grija,se dau tepe:)) Quote
StrXt Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Adica noi s'tem proaste? Ne faci grase?ON: asa a patit si fratimiu', nu ai ce face... Quote
selected Posted March 16, 2011 Author Report Posted March 16, 2011 Clar... imi cumpar cartele de la magazin de-acum futeamas in orangeu lor Quote