Jump to content
ICEBREAKER101010

automate de cafea

Recommended Posts

Posted

Salutare.Stie careva daca urmatorul model de automat de cafea (saeco 500) are ceva coduri pentru adaugare credit?Aparatul are 18 butoane ,si ma gandesc ca printr-o combinatie de butoane poti primi cafea gratis sau iti poti reincarca cu credit.Multumesc.

Posted

ai nevoie sa intri in meniul lui de setare ca sa poti sa faci cafea moca...intri in meniu cu o cheita cand deschizi aparatu...dupaia apesi pe taste pentru teste...dai test 1 adica accesories si iti vine paharul, lingurita si zahar, iar la test 2 3 4 5 6 etc vor venii bauturile. Asta e combinatia magica de taste

Posted
ai nevoie sa intri in meniul lui de setare ca sa poti sa faci cafea moca...intri in meniu cu o cheita cand deschizi aparatu...dupaia apesi pe taste pentru teste...dai test 1 adica accesories si iti vine paharul, lingurita si zahar, iar la test 2 3 4 5 6 etc vor venii bauturile. Asta e combinatia magica de taste

Man ,nu vreau sa deschid aparatul.Stiu ca exista in interior o placuta cu un procesor si pe placuta aia exista 3 butoane pentru a activa meniul de programare.Eu ma gandeam ca exista vreo combinatie de butoane din afara,de pe panou.Si singura cheita care o am e doar aia cu care imi iau bauturile la care sunt limitat pe luna.E facuta de Comesterogroup si ceva Eurokey.Am inteles ca transponderu functioneaza pe frecventa de 125Khz dar e cu criptare.So.