IceCrash Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Felicitari GG_Chris.1337 toate codurile pe care le postez sunt bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adighio Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Cu viteza mea de melc turbat... mai astept la Top Gear.Oricum, multumim pt coduri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Ba , voi va chinuiti la broastele alea de la intrare doar ca sa luati codurile astea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GG_Chris Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 eu unul nu. sunt multe chestii aici interesante, o sa fac si eu niste topicuri noi, cu ceva subiecte zic eu cat de cat interesante. Doar ca in timpul liber ma mai uit si la seriale, si na.... prinde bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazilu Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Astept si eu cod:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCrash Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 Vplay.ro CODUL VIP: VGD9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlonduBoss Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 vplay.ro codul vip: Vgd9mersi frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackboy1337 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Le cumperi sau ai descoperit vreun bug?daca e vorba despre vplay are sqli ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 IceCrash : te rog frumos sa NU mai postezi nici un cod pentru ca sunt FOARTE MULTI care stau geana pe topicul asta doar pentru a prinde cate un cont . Daca tot vrei sa faci pomana , da doar userilor care au minim 100 posturi / vechime cateva luni . Mersi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sEth0neX Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Sunt unii(exemplu eu) care nu au posturi deoarece nu se prea pricep in domeniu si decat sa posteze doar cereri de tutoriale, off-topic aiurea, bagare in seama,etc. stau cuminti sa invete. Si sa fiu sincer astept si eu un cod aici, deoarece urmaresc multe seriale pe vplay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCrash Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 (edited) RipKid, cum propui sa ofer doar userilor cu cel putin 100 de posturi? ( stii si tu la fel de bine ca sunt oameni care au sute de posturi cu injuraturi, simple si scurte raspunsuri sau intrebari obscure doar pentru privilegiul de a avea o grama de posturi, unde nici macar eu nu am 100 posturi ).Cum sa fac? Sa intreb deodata primul care da PM si are cel putin 100 posturi? Sa sara pe mine o gramada? La fel cum cei care au admin, moderator, user normal, (+/- X posturi) oricine poate sa aiba noroc sa il prinda. Eu nu ofer codurile cu un anumit target, ( sau poate da, celor care au norocul, ca din greseala sau nu, sa acceseze topicul asta si sa ia un cod, indiferent de culoare, paduchi, marilea penisului, etc, desi mna, nici asta nu cred ca se numeste target ca nu ii aleg dupa niste criterii )Daca raspunsul, postul, e prea ofensiv, si crezi ca ma iau de tine, sau va fac de ras sau de rusine, imi cer scuze, si nu mai postez.Nu incerc sa ma dau smecher, destept, inteligent, plin de sine, nu postez date personale, nu postez nimic ilegal.Multumesc si astept un raspuns. Edited March 31, 2011 by IceCrash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlonduBoss Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 bossulika nu ii lua in seama pe astia ca sunt doar invidiosi pe tine ca ai bani multi cumperi coduri si le dai moca sau poate ai vreun exploit ceva si ei nu stiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCrash Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 Vplay.ro CODUL VIP: SE48last codeP.S. Mai am dar le vand, 2 coduri 50 ron, 6 coduri 100 ron, 10 cuduri 200 ron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafy Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Vplay.ro CODUL VIP: SE48last codeP.S. Mai am dar le vand, 2 coduri 50 ron, 6 coduri 100 ron, 10 cuduri 200 ron.l-au luat repede sacalii si pe`asta ...pacat ca le dai pe bani pe restu...dar..era de asteptat , bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCrash Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 Vplay / Conectare*Oferta este valabila doar daca activati contul VIP gratuit pana pe 10/04/2011 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...