Alexander33 Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 (edited) tiam mai zis si p mess desteptule ca nu merge nici pe rds la mine pe pc nu am nici firewall nici ruter.. merge foarte bine...,am router,si firewall pe pc si merge fara probleme.. cu net de la rdsedit:incearca alti boti ca poate din cauza asta nu-ti merge,si nu sta on pe mess incercand sa intri si de pe program... Edited April 15, 2011 by Alexander33
dirtrock Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 merge foarte bine...,am router,si firewall pe pc si merge fara probleme.. cu net de la rdsedit:incearca alti boti ca poate din cauza asta nu-ti merge,si nu sta on pe mess incercand sa intri si de pe program...si eu am net si rds si clicknet ... boti sunt buni am incercat pe propiile mele id-uri si nu merge.. trebuie facute ceva setari la program? dar nu cred ca am incercat..
EminemRAP Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 :)Sal ma ajuta si pe mine cnv??? sami explice cum sta treaba cu prog asta si cum iau botii si cum ii folosesc va rog?? ca nustiu si am nevoie s a ma razbun pe cnv care sia batut joc de mn cu prog asta.
Hacker Gam3r B()y Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Mie tot numi merge am incercat inlocuirea a ceea ce lipsea dar degeaba...
gggsss Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 http://goo.gl/u76mbzOF: Si asta are trebui sa te faca mai destept ? vai de capu tau...ON: E bun mie imi merge
BLKoldSUN Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Cel mai bun software de flood pe YM a fost MS13
scaunmare Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Cel mai bun software de flood pe YM a fost MS13 baga si tu 1 link daca ai programul ala te rog...nu ma ocup eu cu tampenii din astea, da sunt curios cum merge ca nu am folosit niciodata programe de genul
alezu2000 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 daca "victima" are setat in yahoo optiunea aia de ignore pentru cei care nu ii are in lista programul este inutil ..singurul lucru ultil din program cu care sa enervezi pe cnv este functia de add... deja pe la 100-200 de boti activi i se blocheaza yahoo