Guest TheSun Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Am si eu o nelamurire, cum astia dau legi de nu le intelegi (si.. n-am chef sa caut legea prorpriu-zisa), cum e treaba cu anvelopele de iarna/vara? Pot folosi anvelope ALL Seasons (sa nu le mai schimb la fiecare schimbare de sezon) fara sa fiu penalizat (amenda)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 in opinia idiotilor care au facut legea anvelopele all seasson sunt considerate de iarna. Deci nu vei primii amenda cu all seasson dar te informez ca anvelopele all seasson nu sunt de iarna asa ca nu te baza prea mult pe ele pe zapada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TheSun Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Sunt constient ca nu ma pot baza ca pe unele de iarna, dar decat sa arunc banii pe anvelope la fiecare sezon (nu ma dau banii afara din casa)..mai bine nu.Ma bazez pe unele all seasons noi, decat unele SH de iarna/vara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 poti sa iti iei gume de iarna le folosesti 3 luni pe an..si le depozitezi intro boxa sau garajul unui prieten..mi-am luat din nou iarna asta de iarna si stiu ca o sa le folosesc inca 2 ani de acum..dar daca nu poti..sunt ok si all seasson. Dar guvernantii sunt prosti..ca pe zapada alea all seasson sunt la fel ca cele de vara...o idee mai bune ca nu se intaresc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TheSun Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Daca aveam boxa, da...dar asa..nu.Raman la cele all seasons pana la urma.Mersi de raspunsuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Sau iti faci o stampila metalica in forma de fulg de nea , o incalzesti in foc si iti stantezi cauciucurile . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TheSun Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 esti tare sa-mi bag pula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenpachi Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 eu imi iau tanc ... are shenile allseasons Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 de cand o mai scoso faza cu anvelopele pesti .. , nu cred ca se uita cineva si iti verficia anvelopele si sa-ti zica ba astea is de vara /iarna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 de cand o mai scoso faza cu anvelopele pesti .. , nu cred ca se uita cineva si iti verficia anvelopele si sa-ti zica ba astea is de vara /iarnala cta in fata la citypark verificau jegosii de la locala impreuna cu rutiera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TheSun Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 si cand te-o prinde sa vezi ce te fute atunci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...