demon_zone Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 I want to make a quest for some friends (a bit of mind fuck) . Idea e mai veche si e inspirata din: Dar pentru inceput, am nevoie de niste raspunsuri la:1. Este posibil sa trimit un plic/scrisoare fara adresa mea/numele meu (expeditorului) ?2. Unde pot sa fac o felicitare/vedere personalizata prin zona Sucevei (bdj, centru, obcini) ?Altceva, daca aveti idei (cat se poate de gratis), va rog sa postati // pentru inceput, am sa-mi testez cel mai bun prieten, sa vad daca va iesi ceva. Daca da, well, 2 minds are greater than one, right? Quote
nicku92gm Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Pai daca prietenul e in oras cu tine poti sa te duci chiar tu sa ii bagi scrisoarea sub usa! Quote
demon_zone Posted March 21, 2011 Author Report Posted March 21, 2011 da.. daca ar sta la bloc, si daca n-ar avea dulauhm.. asta se rezolvacum fac o vedere/felicitare personalizata. Defapt, unde? sa fie frumos, real ^^ Quote
nicku92gm Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Ai putea sa faci pe calculator felicitarea si sa o scoti la imprimanta color cu hartie pentru poze. Quote
Zolder Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Te pot ajuta eu cu felicitarea, ma pricep cat de cat in Photoshop.Lasa un pm cu niste detalii Quote
p3tru Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 da.. daca ar sta la bloc, si daca n-ar avea dulauhm.. asta se rezolvacum fac o vedere/felicitare personalizata. Defapt, unde? sa fie frumos, real ^^mallll suceava, la intrare imediat dupa schimbul valutar Quote