jorik Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Eu am o idee!Ce ar fi sa implemenam o noua optiune: Donareadica sa platim o anumita suma de bani pentru hosting, domain name si inapoi sa primim rank-ul de Donatori sau ceva asemanator si sa avem acces la cepa aparte!Ce ziceti?Eu as dona!
jorik Posted October 10, 2006 Author Report Posted October 10, 2006 cine spune ca vei bea pe banii nostri?am uitat sa spun: daca ar dona bani atunci am putea schimba phpBB pe un vBulletin legal cumparat de la ei deoarece are foarte multe optiuni si este mai sigur ca phpbb!
zbeng Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 donatii pe un forum hack hmm suna cam dubios la cate cc se gasesc etceu cred ca designu este bun asa pt ca ati observat cand sa schimbat au fost facute mai putine topicuri (asa mi sa parut mie) SI EU ASTEPT OPINIILE CELORLALTI SA VAD CE ZIC
Icarius Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 banii sunt intodeauna bine veniti dar eu zic sa nu ne grabim ... :?
Guest Nemessis Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Kw3[R]Ln wrote: momentan avem bani de toate! th0r ma ajuta si mai pun eu ceva! cand o sa avem probleme o sa pun! pan atunci n-ar fi corect ca eu sa beu pe banii vostrii nu?Daca te deranjeaza lasa ca ii beau eu
Sad_Dreamer Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 :@ :@ ma esti printre cei mai tari de pe forum ! gg Nemessis
P1tbull Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 eu zic k nu ar trebui schimbat phpbb-ul....fiindca acesta ne reprezinta pe noi...mai ales acest skin..iar cu donarile....eu zic k nu-si au rostul....fiindca este un forum de hack....iar banii nu ar trebui sa fie o problema ptr noi
hanibal Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 ar fi misto sa fie ca pe wbb! sa donam si sa ne facem donatori rezulta o sa avem acces la VIP! suma minima sa fie 10 USD. Mie-mi convine;)
Raulash Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 treaba vostra ce si cum , dar vrem sa avem acces la vip donatiile daopay suna bine !