Guest Sicko Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Te-ai saturat de site-ul protv si reclamelor lor tampite pe fiecare video?Iti instalezi adblock-ul pe firefox si playerul nu se mai incarca? Numai ai motive sa fii fustrat, intra Voteaza-ti eroii in primele doua semifinale live! | Romanii au Talent si uitate la toate video-urile fara reclame si cu adblock-ul activat.Ok e ora 4 dimineata, cofeina e de vina. Quote
GoogleMe Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 mai e cineva care nu urmareste aceasta emisiune ? ( mi se pare prea exagerata ) Quote
Brabus Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Pro-tv si-a batut joc de aceasta emisiune, prezentatori sunt penibili. Decorul lasa de dorit, la fel ca si publicul. Quote
Guest User Name Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 buna de pula andra aia...cum sa-ti mai faci treaba cand o vezi p'aia? Quote
CyberneticGOD Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Sunt o gramada ce nu au treaba cu talentul... cum sa ajunga ala care isi misca burta si ca a baut un litru de apa din doua guri in semi-finala?)))))))) nu pot sa cred asa ceva. Quote
p3tru Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 sau cum sa treaca prostu ala care era imbracat in dracula si sarea ca prostu...COAE daca mergeam eu crek luam direct banii daca faceam ca el....Borsan Ioan Daniel a dansat dezlantuit pe melodia Maria a lui Scooter | Romanii Au Talent |ProTvdai in mortii lor de tot, juriu pulii.... acceptatio pe masa Quote
Moderators Dragos Posted March 26, 2011 Moderators Report Posted March 26, 2011 Asta inseamna talentul romanescYouTube - Un roman exceptional, la Norvegia are talent! Quote
johnny5 Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 (edited) @Synthesis si celorlati asta da talent ... nu il cunosc personal pe Bogdan doar din clipul de pe youtube ... insa sigur are talent ... bravo Bogdane ... Cum de nu te-a vazut Romania? ... raspuns scurt si la obiect ... pentru ca in Romania se promoveaza altceva ... parerea mea ... acolo in Norvegia, Bogdan are mai multe sanse de realizare ... trist dar adevarat ... Edited March 26, 2011 by johnny5 Quote
p3tru Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 chair el a zis "De ce romanii nu te-au? vazut?M-au vazut dar nu li s-a parut interesant ceea ce fac" ... deci nah asta este romania in care traimNah coae, ROMANIA, ei il accepta PE CACATU ALA disperat care sare, putea sa sara in discoteca si sa lase loc la altii care chiar au talen...Deja e penibil, totul e de cacat, de abia astept sa plec din tara... @johnny5 da johnny5, dar astia din romania daca au cap il trimit ei mai departe, in loc sa-l arunce undeva aiurea... Quote