alexyo21 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Cu ce domenii credeti ca ar fi bine sa incep nu neaparat pt a deveni un hacker ci pt a avea cunostinte in domeniile informaticii mai avansate Cand am zis cu ce ar fi bine sa incep ma refer cu ce tip de tutoriale , ce program s.a.Multumesc anticipat celor care veti raspunde. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomas90 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Intai explica spune ce stii sa faci si pe ce ramura ai vrea sa aprofundezi.Dupa care vei primi si sfaturi/tutoriale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 De obicei hackingul necesita cunostinte de programare (daca foloseti tool-uri scrise de altii esti doar un script-kiddie), dar depinde ce vrei sa faci...Ce limbaje de programare stii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Cu începutul , înve?i orice vrei tu cum func?ioneaz? (bazele) dup? care încerci sa modifici modul în care func?ioneaz? ?i analizezi ceea ce iese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyo21 Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Imi puteti recomanda tutoriale pt introducerea in visua; basic? As vrea sa invatz sa folosesc acel program pt inceput Tot ce stiu despre el este k poti crea programe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...