Patrunjel Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 (edited) Salut.Alaltaieri mi-am tras blog, si pot sa zic ca-i pizdos...adica bloguiala chiar e o chestie misto de facut la plictiseala...Intrebarea mea e : Cum pot sa-mi fac reclama la blog? ( nu spam sau de-astea, ma gandeam la ceva "legit" )Pana acum ce-am facut a fost sa-mi pun blogul la semnatura pe dreamincode (si asta mi-a adus o vizita, azi ) .Eventual un nume de carte, ceva, sa pricep si eu cum merge treaba cu tagurile...practic orice sfat / carte care ma poate ajuta sa-mi fac vizite e binevenita O chestie care, zic eu, conteaza, e ca bloguiesc in engleza pseudolearnDe pe RST am primit 3 vizite, tot atatea am primit in 3 zile, din celelalte surse ale mele Ce pizdos, deja am gasit o metoda (lol) Edited April 1, 2011 by Patrunjel Quote
GoogleMe Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 am primit un blog moca cu exact acelasi fundal si cu 2000 vizite / total, oricum interesant Quote
Patrunjel Posted April 2, 2011 Author Report Posted April 2, 2011 Pai tema (fundalu ) e moca pe wordpress 2000 vizite? Misto Pe ce nisa e? Quote
Robert1995 Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 Off Topic cum ar fi despre contentul blogului tau Scriptu tau de generare a parolei e cam .. slab ? check this #include <iostream>#include <string.h>#include <time.h>using namespace std;char pickone[] = "qazwsxedcrfvtgbyhnujmikolpQAZWSXEDCRFVTGBYHNUJMIKOLP1234567890";// 62 total !int i,a;char last[25];int main(){ srand((unsigned)time(0)); for(i=25;i--{ a = rand();a=a%100; if(a>62){a= 62 - 2 * i ;} last[i]=pickone[a]; } cout<<endl; for(i=1;i<=25;i++){cout<<last[i];}system("Pause");}Si daca vrei sa faci neaparat cu optiune de ales caracterele folosti faci inloc de char -> string si o sa faci ceva de genu : 3 strings : " numbers , characters , special caracters "faci string final = string 1 + string 2 + string 3 , sau care le vrei .! String Final fiind pickone[] defapt , ca poate nu ai inteles Quote
Patrunjel Posted April 3, 2011 Author Report Posted April 3, 2011 Cam asa am facut si eu...Si vreo jumate de cod era doar ca sa initializez vectorul, fiindca mi-era lene sa-l initializez manual..in fine, mersi de sfat Quote