Pastilatu' Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Cand se lasa cu stiri de pro tv pe la ora minunata 5, lumea -in general- se destrabaleaza cu bale la gura de curiozitate sa vada cum vasile, ghita la portita aplica teorema toporului iin capul adversarului (sotie, copil, prieten sau coleg) pe fodul unei devieri de conportament, adica pe fudalul bauturii si din vina ei omul produce divertisment, placerea de-a privi si informa masele populare. Cine-i de vina? E cineva? La tv vinovatul principal e bautura,, insa crezi ca-i adevarat? ...Deviez!!!! Acum am un conportament. Da? Si il pot devia cat vreau. Nu? Atat cat citesti -desigur- te pot devia si pe tine in mod... sigur Te intrebi? Stai linistit, deviez la nesfarsit sa ating la infinit ce crede lumea ca-i pe bune cand nu stie ce-i bese presedindele pe cuvant si dupa nume.... Gata! Suficient de aberant in conportamentul deviat. :@ Quote
Icarius Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 zici ca sunt versuri din Parazitii :@ Quote
Pastilatu' Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 nu de la paratziti...ci din suflet de spiridus :@ Quote
eddie47 Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Am io ceva discutii pe IRC cu un prieten :@ Daca vreti, contacti-ma pe Ymsgr Quote
Guest Nemessis Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 eddie47 wrote: Am io ceva discutii pe IRC cu un prieten :@ Daca vreti, contacti-ma pe YmsgrLoL? Quote
eddie47 Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Nemessis wrote: eddie47 wrote: Am io ceva discutii pe IRC cu un prieten :@ Daca vreti, contacti-ma pe YmsgrLoL?Ai ID meu se termina in 0_47 Contact me si iti dau sa vezi ))))) Quote
sony_buzi Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 SpiridusuCaddy vezi ca ai scris gresit...se scrie coMPortament nu coNPortament Quote
Sad_Dreamer Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 :@ :@ :@ :@ kw3rln pune regula ma "Candidatii la functia de supermoderatori sa aibe 4 clase implinite" :@ :@ :@ Spiry no offence mai glumim si noi..daca te supara spune si imi editez postul... Quote
H8Er Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Sad_Dreamer wrote: :@ :@ :@ :@ kw3rln pune regula ma "Candidatii la functia de supermoderatori sa aibe 4 clase implinite" :@ :@ :@ Spiry no offence mai glumim si noi..daca te supara spune si imi editez postul...Aha, si il editezi la 5 clase terminate ? Quote
ENCODED Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 H8Er wrote: Sad_Dreamer wrote: :@ :@ :@ :@ kw3rln pune regula ma "Candidatii la functia de supermoderatori sa aibe 4 clase implinite" :@ :@ :@ Spiry no offence mai glumim si noi..daca te supara spune si imi editez postul...Aha, si il editezi la 5 clase terminate ? si pentru ajtia cu 5 klase ? Quote
Pastilatu' Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 :@ ce hahazli sunteti ......chiar nu ma deranjeaza....glumele evident de prost gust facute ....le ignor ! Quote
Sad_Dreamer Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 ma bucur dude ...altii pana acum deja ma bagau in ...mamii mele :@ Quote