Jump to content
gyano

Olimpiada Naţională de Informatică – ONI 2011

Recommended Posts

Posted

Am fost la Piatra Neamt in clasa a 8-a la ONF si e prea misto orasul, de fapt m-am distrat si cel mai mult o tabara prin intermediul unei olimpiade sau a unui concurs care sa stranga persoane cu aceleasi interese e mult mai frumoasa decat orice altceva.

Acum am norocul sa revizitez internatele, dar de data asta la info nu la fizica :P.

Posted
La Tg Jiu (CIA) cine mai vine?

Sunt (foarte) offtopic, da se face ceva interesant la CIA? Adica merita mers?

Din ce ne-o explicat noua profa ii materia de ecdl, cum ar veni, da e de-ampulea...mai bine cereau vim decat MS Word :))

• Moderators
Posted
Sunt (foarte) offtopic, da se face ceva interesant la CIA? Adica merita mers?

Din ce ne-o explicat noua profa ii materia de ecdl, cum ar veni, da e de-ampulea...mai bine cereau vim decat MS Word :))

Nu e cine stie ce, dar m-a ajutat Cisco-ul sa trec pe nationala.

Posted

Nu fa prostia sa te duci la CIA. Am fost eu anu asta si am zis ca imi tai cuaiele de nervi. A venit inspectoarea in clasa dupa ce ne-a dat subiectele si ne'a zis k fiecare intrebare are un singur raspuns corect . Dupa proba aflam ca aproape jumate din ele aveau raspunsuri multiple. Intrebarile sunt formulate a'mpulea , si iti mai pica si intrebari gen "Ce reprezinta butonu x ( care nici nu se distinge bine ) , in Mozilla Firefox". Parerea mea e sa stai acasa, pierzi timp degeaba.

• Moderators
Posted
Nu fa prostia sa te duci la CIA. Am fost eu anu asta si am zis ca imi tai cuaiele de nervi. A venit inspectoarea in clasa dupa ce ne-a dat subiectele si ne'a zis k fiecare intrebare are un singur raspuns corect . Dupa proba aflam ca aproape jumate din ele aveau raspunsuri multiple. Intrebarile sunt formulate a'mpulea , si iti mai pica si intrebari gen "Ce reprezinta butonu x ( care nici nu se distinge bine ) , in Mozilla Firefox". Parerea mea e sa stai acasa, pierzi timp degeaba.

Macar Targiu Jiu e frumos.