Elias Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Nu stiu ce sa spun si cum sa spun ...dar din anumite motive ceva timp nu am sa mai intru pe net ... Sper ca RST-Crew sa fie in continuare in forma ... Sper sa revin cat mai curand .Multumiri tuturor celeor de pe forum ca sant alaturi de RST-Crew .....RST-Crew va trai mereu .Regardz from Elias. Quote
Pastilatu' Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 si...vrei sa zici ca nu vei mai intra ? te putem ajuta cu ceva? Quote
Elias Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 sper sa mai pot intra cat de curand ... nu stiu ce sa spun ... cei care au id`ul de mess .. poate stiu ..eu nu mai intru ... ci doar prietena mea ce mai intra pe id`ul meu .... Quote
MiniDisc Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Elias wrote: sper sa mai pot intra cat de curand ... nu stiu ce sa spun ... cei care au id`ul de mess .. poate stiu ..eu nu mai intru ... ci doar prietena mea ce mai intra pe id`ul meu .... :@ :@ din ce cauza ? probleme in familie sau probleme cu politia ? sper sa revii cat mai curand Quote
!_30 Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Daca dorea sa ne spuna cauza , o facea . Nu a dorit , din motive persoanale , ne-a anuntat ca pleaca. Nu inteleg ce atata ..Bafta man ! Quote
Elias Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 !_30 wrote: Daca dorea sa ne spuna cauza , o facea . Nu a dorit , din motive persoanale , ne-a anuntat ca pleaca. Nu inteleg ce atata ..Bafta man ! nu plect cu totul nu scapati de n00bul de je asa repede ... oricum sper sa revin in forma ... cine stie in cat timp o sapt ... 2 sapt ... o luna asta nici eu nu stiu ..: o sa`mi fie dor de forum . Quote
ENCODED Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Cand vei reveni , tot aici o sa fim si tot cu bratele deschise o sa te primim . Regardz Quote