selected Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Ok, am un N95 (varianta cu card). Problema este in felul urmator:Am vrut sa fac o poza am deschis camera a mers, am inchis-o. Am mai deschis-o odata si surpriza... imaginea era neagra (vedeam meniul camerei). Acum incerc sa deschid camera si la fel imaginea e neagra.Hardware nu cred ca are de la ce sa fie... Cred A mai avut cineva aceeasi problema ? Are cineva ceva idei ? Quote
toxic Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 dai un restart la telefon si ar trebui sa mearga Quote
selected Posted April 9, 2011 Author Report Posted April 9, 2011 aham si crezi ca n-am incercat? am incercat si resetare la setarile de fabrica Quote
kyler0 Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Daca e varianta cu card nu inseamna neaparat k e fake ..Doamne..Iati Nokia Software updater .fati rost de un cablu de date si dai un format la soft..se face foarte simplu Quote
claudiuboss1993 Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 am eu un n95 cu card la fel ca al tau si daca stai si te uiti atent dupa cedeschizi usita la camera ai sa vezi ca nu ai camera acolo find ca camera de la n95 se misca cand inchizi usita intra unde-va in tel cand o deschizi ia filmeaza uitete la sec 40 din filmulet si ai sa iti dai seama ce zic Quote
claudiuboss1993 Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 am eu un n95 cu card la fel ca al tau si daca stai si te uiti atent dupa cedeschizi usita la camera ai sa vezi ca nu ai camera acolo find ca camera de la n95 se misca cand inchizi usita intra unde-va in tel cand o deschizi ia filmeaza uitete la sec 40 din filmulet si ai sa iti dai seama ce zic Quote
selected Posted April 10, 2011 Author Report Posted April 10, 2011 @Dan: Nu, nu este varianta fake.@kyler0: Am sa incerc asta seara asta sper...@claudiu: Da ai dreptate am problema asta stii cumva cum sa o repar ?Cat bulan: tineam telefonu in mana si am zis sa incerc sa focalizez poate se deschide si... ce credeti ? sa deschis si camera (aia mica mica...) Problem Solved >< multumesc pentru sfaturi ! Quote