Jump to content
asggeo

Salutare am si io o problema

Recommended Posts

tromfil nustiu cu ce ma ajutat comentariul tau , in lumea asta sunt tot felu de oameni : mai prosti mai destepti asta e ... Scuze ca nu am scris corect ;) - 030893 am incercat mai multe - inainte sal resotuez . aveam memoria plina de la Telefon cu poze , mam gandit ca poate de la asta e - Telefonu e de la ovi ... Mersi pentru comentari , daca mai stie careva cateva idei lasati com - Mersi mult

Link to comment
Share on other sites

telefoanele nokia sunt crunte la capitolul resoftari si flash-uit(imho.). da' crunte, frate! se poate rezolva usor daca ai facut back-up la firmware-ul initial din telefon. daca nu, atunci incearca sa-l reflash-uiesti cu acelasi firmware pe care l-ai avut (in cazul in care l-ai notat pe undeva, sa gasesti aceeasi versiune). exista doua motive pentru care iti merge nasol: 1. ai flash-uit cu un pack aiurea care nu e compatibil cu modelul tau sau 2. ai prajit ceva in telefon (ai ramas cumva fara baterie in timpul flash-ului? ti-a picat curentul sau vreo defectiune electrica, ceva?) pentru prima varianta ti-am scris solutiile, pentru a doua, doar service sau R.I.P.

Link to comment
Share on other sites

RealitySucks , mersi mentru raspuns - Displayul e bun , misa mai intamplat odata sami apara o gramada de dungi colorate pe Display - cnd bagam USB si incarcatorul in acelasi timp , stiu versiunea lui originala osa incerc so bag - bateria era full totimpul - Mersi pentru raspunsuri :)

Link to comment
Share on other sites

si inca o chestie... ca acum mi-a venit in cap. am avut o belea asemanatoare cu un sony ericsson w595. am incercat sa ii pun niste mod-uri pentru sunet ca ce gasisem pe net mi s-au parut nasoale si nu compilasem bine fisieru' sau avea erori, nu stiu... la fel... a facut poc! imi dadea niste erori foarte ciudate si uneori chiar nu se deschidea deloc dupa welcome screen. mi-a zis un baiat pe forumul SE sa-i fac un update la soft prin programul pe care il dau cei de la SE (SE Update Service) si a mers! vezi poate gasesti ceva asemanator pentru nokia al tau pentru ca in general update-urile automate pentru soft merg foarte ok. succes! s-auzim de bine :)

Edit: vezi ca sunt mai multe informatii si aici... Flashing with JAF for Newbie si vezi ca, la fel ca la orice telefon, conteaza ce soft ai avut si TIPUL de soft pe care l-ai avut. chiar daca toate sunt pentru modelul tau de nokia, nu toate sunt compatibile cu el.

Edited by RealitySucks
added link
Link to comment
Share on other sites

Mersi foarte mult baetii , am sa incerc in seara asta - mersi pentru tutorial - la inceput mam speriat cnd nu mai pornea :(

:: doar ce lam formatat acuma 2 saptamanii . nu aveam programul NET Framework - acesta conteaza ?

Edited by asggeo
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...