alien Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Pentru "pasionatii" de w3schools, va prezint:www.w3fools.comEste un site care trage un semnal de alarma pentru comunitatea web despre greselile ce apar pe w3schools. Quote
tiodr Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 eu zic ca la cate chesti educative si foarte bune au cei de la W3Schools putem inchide ochii la unule greseli..oricum un om destept incearca sa se informeze de la mai multe surse asa ca in cele din urma isi da seama.. Quote
Nytro Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 W3Schools sunt de rahat, articolele sunt scrise cu picioarele de non-programatori.M-am uitat acum (la intamplare) si vad asta la PHP:The $_GET FunctionDe cand e $_GET functie? Sa fim seriosi, sunt niste porcarii acolo. Quote
Nytro Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 W3Schools sunt de rahat, articolele sunt scrise cu picioarele de non-programatori.M-am uitat acum (la intamplare) si vad asta la PHP:The $_GET FunctionDe cand e $_GET functie? Sa fim seriosi, sunt niste porcarii acolo. Quote