silverbug Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 (edited) Realizez la comanda bruiaj/interceptie jammer 8.2Mhz, 303-315Mhz, 433 Mhz, 868Mhz.. si alte frecvente pentru cei care se pricep.Sunt disponibile pentru constructie 2 modele:1. model bruiaj 3 frecvente 2. model receptor / emitator-bruiaj [clonare semnal] La comanda realizamEchipament bruiaj/resetare pe baza de puls electromagnetic orice aparat bagat in priza la o tensiune de 220V/50-70Hz indiferent daca are sau nu UPS .Lasere bruiaj in impulsuri banda scurta pentru aparatura video (bruiaj pastila)Toate sunt portabile si folosesc acumulatori 9V - 12V , la comanda si alte frecvente si modele.Tehnologie smd sau normala.Toate montajele sunt realizate pentru studiu si evaluare tehnica, nu sunt vandute pentru folosire in afara laboratorului de studiu.Ele se livreaza in conformitate cu reglementarile internationale de radiofrecventa. Contact mail & ym: hziubit@yahoo.com Edited June 6, 2011 by silverbug
Yanni Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 cum pot sa iau legatura cu tine?sunt interesat de 2 aprate.
silverbug Posted April 22, 2011 Author Report Posted April 22, 2011 (edited) cum pot sa iau legatura cu tine?sunt interesat de 2 aprate....mail, PM etc...o sa incerc sa va raspund la toti in timp util...unii vor sa le explic si modul de functionare, tehnologie etc... Edited April 24, 2011 by silverbug
aprilia124 Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 si eu te'am cautat pe mess dar nu mi-ai raspuns.... 1
silverbug Posted June 6, 2011 Author Report Posted June 6, 2011 Acum si jammere in domeniul microundelor Ghz. Accept si schimburi cu produse (electronice, haine..etc) + diferenta
Petzy Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Acum si jammere in domeniul microundelor Ghz. Accept si schimburi cu produse (electronice, haine..etc) + diferentaraspunde si tu pe mess ma
firmpress Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 salut ti=am scris si eu mail vreau si eu un aparatte rog raspundete salut!
firmpress Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 Acum si jammere in domeniul microundelor Ghz. Accept si schimburi cu produse (electronice, haine..etc) + diferentasalut ti=am scris si eu mail vreau si eu un aparatte rog raspundete salut!
hck4life Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 sal. ma intereseaza asa ceva. cum iau legatura cu tine pentru mai multe detalii?da-mi un mail la hckforlife@yahoo.ro
florin9 Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Cat e pretu pentru ??2. model receptor / emitator-bruiaj [clonare semnal]
bineintentionat Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Realizez la comanda bruiaj/interceptie jammer 8.2Mhz, 303-315Mhz, 433 Mhz, 868Mhz.. si alte frecvente pentru cei care se pricep.Sunt disponibile pentru constructie 2 modele:1. model bruiaj 3 frecvente 2. model receptor / emitator-bruiaj [clonare semnal] La comanda realizamEchipament bruiaj/resetare pe baza de puls electromagnetic orice aparat bagat in priza la o tensiune de 220V/50-70Hz indiferent daca are sau nu UPS .Lasere bruiaj in impulsuri banda scurta pentru aparatura video (bruiaj pastila)Toate sunt portabile si folosesc acumulatori 9V - 12V , la comanda si alte frecvente si modele.Tehnologie smd sau normala.Toate montajele sunt realizate pentru studiu si evaluare tehnica, nu sunt vandute pentru folosire in afara laboratorului de studiu.Ele se livreaza in conformitate cu reglementarile internationale de radiofrecventa. Contact mail & ym: hziubit@yahoo.comATENTIE TEPAR!!!!Acum o luna i-am platit avans si nici in ziua de azi nu am vazut nici un aparat.Teparul se recomanda ca find Adi din Ungheni, Rep Moldova. Umbla tot timpul cu o bruneta dupa el care aprezentat-o ca fiind prietena lui si locuieste in Iasi in cartierul Tatarasi zona dispecer(acolo m-am intalnit cu el de vre-o 2 ori)Foloseste urmatoarele numere de telefon:074808801307459451220742409118-este ultimul numar care mi la dat si la care nu mai raspunde doar il deschide sa citeasca mesajele(i-am trimis eu cateva si vad ca primesc raport de livrare)Daca este cineva din Iasi si imi ofera adresa lui sau cum pot da de el platesc 100 EUR
VADEЯR Posted July 14, 2011 Report Posted July 14, 2011 Ba omule daca esti frustrat dute si te interneaza gaseste-ti o fata si tu, omul e ok mi-a facut o clona acum ceva timp in urma, ii stiu eu adresa dar daca esti de la militie a cum poti sa ceri asa ceva...?Rog un moderator sa curete forumul de caps lock, bineintentionati, gradati ..etc Multumesc