Jimmy Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 In ultimele zile cred ca m am ales cu peste 100 de virusi cautand un crypter cat de cat bun...Intrebarea mea e : daca am sursa unui crypter pot sa l fac fud din nou? si unde anume ar trebui sa umblu si ce sa schimb?Nu prea stiu (VB) dar banuiesc ca trebuie sa schimb codul din modulul de criptare...Cine are bunavointa de a face un mic tutorial...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 imi dai si mie sursa sa vad ce iese? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 ripoff, ai pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Daca nu prea stii VB cum ai de gand sa modifici codul existent?Sunt diverse moduri de a face un crypter nedetectabil: modul in care sunt apelate API-urile necesare rularii executabilului in memorie, clasic sau dinamic. La dinamic poti sa cryptezi numele functiilor apelate, dar nu ajuta prea mult. Se poate adauga cod inutil pentru a evita anumite semnaturi pentru anumite zone de cod. Se poate pune o mica intarziere la executia programului pentru a scapa de sandboxu antivirusilor. Sunt multe lucruri de care trebuie tinut cont, si nu e deloc usor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...