Reborn_xD^ Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 Am si eu o nelamurire si nu gasesc pe prietenul Goagal o solutie. M-am gandit sa apelez iar la voi.Am luat de curand un telefon cu Android si un abonament pentru net de 200 mb. Ce nu inteleg eu, cum adica trafic 200mb ... in ce se masoara ? Inseamna 200 vizite pe un anumit site/market sau cum? Multumesc. Quote
ripoff Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 adica daca descarci o melodie de 3 mb mai ai 197 mb disponibili,si daca vizitezi un site tot faci in jur de 100-500 kb si tot asa.daca depasesti aia 200 te taxeaza in plus cu 0.1/mb sau ceva de genu daca esti la vodafon.. Quote
Reborn_xD^ Posted April 22, 2011 Author Report Posted April 22, 2011 Multumesc de raspuns. Nu prea intelegeam cum vin acei mb si ce masoara exact.Sunt la Orange. Vodafone m-a dezamagit profund cu facturi umflate si alte neplaceri. Chiar daca vorbind in termeni tehnici Vodafone>Orange, cat si in ceea ce priveste netul mobil, am renuntat la ei ...Pot vedea undeva cati kb/mb consuma o vizita pe un anumit site? Sau la x secunde pe y site ma taxeaza cu z ... undeva? Quote
locco17 Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 internet everywhere (aplicatia de la orange) iti arata traficul de date la un moment dat - daca folosesti modemul lor..daca prin telefon ..mi-e lene sa ma gandesc cum xD Quote
Birkoff Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 traficul tau se masoara in cata informatie descarci de pe net...exemplu: intrii pe un site care are o pagina de 100 kb inseamna ca ai facut trafic de 100 kb (ca sa stii cat are pagina respectiva cu tot cu poze dai save as in pc si vezi cat are cu totul)trimiti un fisier de 100 mb prin mess la un prieten => ai facut trafic de 100 mb + cei 100 kb dinainte = 101 mbmai trimiti un mail cu un atasament de 10 mb => in total ai facut 121 mb si tot asa...200 mb e normal daca stai pe mess de vorba si mai vizitezi din cand in cand o pagina special gandita pentru telefon... in rest daca il folosesti cum folosesti browserul din pc atunci faci cam 1 gb pe luna minim... Quote
Reborn_xD^ Posted April 23, 2011 Author Report Posted April 23, 2011 Am inteles acum cam cum sta treaba.Multumesc mult. Quote