sulea Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 (edited) imi place s-o sug Edited September 1, 2011 by sulea Quote
BigT Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Nu cred ca mai merge si in sezonul 2 pe modelul Tutu. Incearca altceva totusi. Quote
totti93 Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Asa la prima vedere e bine, dar daca ai putea sa-l si canti, ar fi fain... Imi place sa vad cum unii mai scriu poezii (Hip-Hop) Postez si eu ce am compus ad-hoc in 30 minute:Captiv într-un mediu vicios, eu cosSute de rime f?r? rost, ce-au fostsuflate, de vântul care bate,încet-încet peste locurile aflateLa marginea paradisului ridicat din ape.M?-ndeamn? toate, situa?ii cutremur?toareReg?site-n legendele universale,Iarba verde, ape curg?toare,Percep un paradis in mediile-nconjur?toare,Demoni reci pe care,le distrug cu puteri colosale,Înainte de a "moare", trag ultima floare.Dar ma leag?-n zare, si nu mai am sc?pare,Dar m?-ntreab?: "Via?a ta ar avea valoare?""Are! Cu toate ca ea este trec?toare!"Geniu in calculatoare, deviez de la programare,La ilegalit??i supreme d?un?toare,A?tept s? mi se pun? o întrebare:"Ce faci când te izbe?ti de negativa caracterizare?""Lupt pentru o judecat? mai bun?, cu fiecare!" Quote
LiviuCool Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Sulea - Nane2, Totti93 - putin Raku, putin Cedrea si NA....parerea mea (fara suparare) Quote
wtfid Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 baga pe youtube o inregistrare si vezi ce "succesuri" o sa ai , sa vezi daca trebuie sa-ti cauti un job sau nu Quote