Zolder Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 Terminati in pula mea cu cearta!Adi,mai baga o comanda,sa faca astia spume la gura Quote
n.heat Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 aolo sunty smekery rau voy p.s : voi va suporta?i? Quote
adi123456789 Posted April 29, 2011 Author Report Posted April 29, 2011 aolo sunty smekery rau voy p.s : voi va suporta?i?DicWikipediaGramatica de baza a limbii românen.heat uite , iti dau cateva link-uri , pune mana si citeste , o sa-ti fie de mare ajutor... Quote
adi123456789 Posted April 29, 2011 Author Report Posted April 29, 2011 Tromfil ... nimeni nu este perfect , greselile de ortografie sau de expresie gasesti la tot pasul , din neatentie , graba sau din alte aspecte.;;Prankul s? zicem c? a fost ok, dar care este scopul ?i ce ai aflat f?când asta?;; De cand prankul are un scop anume ?? De ce facem o gluma ??Din plictiseala ?? Vrei sa fii rau in acel moment ?? De ce ?Eu unul l-am facut ca am vrut sa fac ceva rau in acel moment si tin sa reamintesc ca singura persoana pagubita este firma Oriflame ca plimba marfa aceea pe drum, in rest nimeni nu are de suferit . Eu iti multumesc pentru sfaturi.... Quote
Nytro Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 V-a da-u ban dak may comentaty atit d gramatyca, ortografye s-au altceva-uri. Quote
adi123456789 Posted April 29, 2011 Author Report Posted April 29, 2011 Nytro inchide te rog acest thread... Quote
tromfil Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 @Nytro: Atât timp cât un om comenteaz? de acestea nu este normal s? fac? acelea?i gre?eli.Mai mult l-am întrebat rostul prankului pentru a putea s?-?i dea seama c? este posibil s? piard? timpul degeaba. Omul a în?eles ideea ?i îi va fi de folos, deci nu v?d rostul comentariului. S-o l?sam a?a.ps: Oriflame ?i-o merit? cumva. Deci n-am nimic de comentat. Quote
Ditzy Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 inafara de faptul ca adi a postat acele poze "asta din cate citesc ca de vazut nu le-am vazut", nu vad ce asa mare paguba a facut! Felicitari Adi.. Ti-am mai vazut posturi pe forum cu prank-uri. te astept si cu altele. Succes! Quote
adi123456789 Posted May 29, 2011 Author Report Posted May 29, 2011 inafara de faptul ca adi a postat acele poze "asta din cate citesc ca de vazut nu le-am vazut", nu vad ce asa mare paguba a facut! Felicitari Adi.. Ti-am mai vazut posturi pe forum cu prank-uri. te astept si cu altele. Succes!Pozele le-am scos ca s-au facut prea mare zarva..poate a fost si greseala mea ca nu am ascuns datele personale. O sa revin saptamana viitoare cu inca unul...@Ditzy: Adi a luat ban, deci a?tep?i în zadar. N-are rost s? r?spunzi la asta.I am back .....>< Quote
MazaBoY Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Pozele le-am scos ca s-au facut prea mare zarva..poate a fost si greseala mea ca nu am ascuns datele personale. O sa revin saptamana viitoare cu inca unul...I am back .....><se duce tara de rapa cu persoane ca voi...tu te amuzi cate-va ore poate pe seama la o chestie ca asta dar altu poate are de suferit mult mai mult...Vorba aia ,,Asa-i romanu`" Quote
adi123456789 Posted May 30, 2011 Author Report Posted May 30, 2011 se duce tara de rapa cu persoane ca voi...tu te amuzi cate-va ore poate pe seama la o chestie ca asta dar altu poate are de suferit mult mai mult...Vorba aia ,,Asa-i romanu`"Stai tu calm ca nu se alege praful din tara asta daca am facut eu prank-ul asta... Citeste de la inceput si o sa vezi ca nimeni nu a avut de suferit (poate firma dar ma doare-n pix de ea, daca intelegi) Quote
SilentPH Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Si ce ai avut de castigat ? ... Esti ratat ! Quote
adi123456789 Posted May 30, 2011 Author Report Posted May 30, 2011 Si ce ai avut de castigat ? ... Esti ratat !Off : ba esti prost ? Ti-a cerut cineva parerea ?Nu am avut nimic de castigat si nici nu am avut de gand sa castig ceva. Quote
failb0x Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 [joke]sa ne anunti si pe noi daca in urmatoarele zile vine unu la tine cu niste chei de BMW si iti cere banii pe el ca ti l-a comandat unu pe net [/joke] Quote
root_prime Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Stai tu calm ca nu se alege praful din tara asta daca am facut eu prank-ul astaasa e, e nevoie de mai multi ratati ca tine ca sa se aleaga si deja sunt, sari repede sa strici la altii da habar nu ai de munca si eforturi, e plin netu de mari duri in spatele unui monitor care pica dintr-o flegma in viata reala Quote
I-Robot Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Ba da va certati pt o gluma ... mare cacat a facut gata, daca e dupa voi va injurati o luna pentru prank-ul asta Quote