Ultimatum Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Bravo kw3rln ai dreptate nu mi-a luat mai mult de 10 min sa fac asta! Macar am pacalit o parte mwahaha!! Ce urmeaza? Primesc BAN sau nu?!
Sad_Dreamer Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 tu cauti scandal cu astia? sau..'hack-war'? teamu' lu' CarcaBot contra teamu' lu' Kw3rln? lol ...sau vrei sa te dai mare pe aici?@ma indoiesc sa fi pacalit pe cineva....apropo..daca pacaleai pe cineva te simteai mandru?
Ultimatum Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 Hack-War?!?! Lol Sad_Dreamer, ma mandresc ca am fraierit un fraier ca tine Imaginea aia am facut-o din distractie, n-aveam ce face, si ma gandeam sa o pun sa vad ce iese.
eddie47 Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Ultimatum wrote: Hack-War?!?! Lol Sad_Dreamer, ma mandresc ca am fraierit un fraier ca tine Imaginea aia am facut-o din distractie, n-aveam ce face, si ma gandeam sa o pun sa vad ce iese.Si marmota fuma iarba :@
virusz Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 lol, dak ai pacalit pe cineva, ala esti numai tu, ori ai ars verde inainte sa faci postul ala si asta... , ori esti degeaba... macar de postai la fun, acolo cred ca mai radeau cativa dar tot de tine... mwhahaha.. lock this....bafta
Sad_Dreamer Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 prost huh? bine dude..stiu ca esti membru in teamu' lu' Carcabot....si ..vad ca acum nu merge site-ul/forumul ....din pacate...dar cand vad ca merge...si e pe picioare..o sa-i fut eu un ddos...si ghici pe cine o sa cada vina....vai..ai ghicit PE TINE ! :@ :@ si nu o sa opresc ddosul pana nu recunosti ca esti un lamer prost
Sad_Dreamer Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 stiu ma...nu am nimic cu carcabot...poate o fi hacker.. :@ :@ cine stie..nu trebuie sa catalogam pe toti din 'teamul' ala ca LAMERI din cauza lui Ultimatum....nu cataloghez ca nu stiu ce-i poate pielea lui Carcabot sau celorlalti..si nici scanadal nu caut ...eu cu asta am ceva ...si cred ca (.) Carcabot...'team admin' o sa-l traga de urechi putin (desi mi se cam rupe) ca din cauza lui e 'comunitatea' "offline" kw3rln te rog nu-l bana raman dator
Pastilatu' Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 mie mila cand vad atata istetime.... REEDIT: imi pare reau pentru sad_dreamar ca el a crezut ca e vorba despre el ...daca el sa simtit pacat...era vorba despre ultimatum ....si despre ashea zisa farsa...! ghinion sad_dreamar ....mah baga o fisa m-am saturat sa ma iau oameni ca tne ...timpu e pretios !
Sad_Dreamer Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 pai stiu ca ai ceva cu mine si ma ataci peste tot....si in + eu postasem ultimul...ce sa cred? data viitoare pune si 'dedicatie'
Sad_Dreamer Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 ddos started :@ :@ nici nu se mai incarca PS:mersi de ajutor shocker
Icarius Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Icarius wrote: si prostul ramanea prost :@ :@mah baieti io ma refeream la ultimatum ala...sper ca nu ati inteles alceva ca vad ca vati acm aprins... sau nu inteleg io despre ce este vorba...
Sad_Dreamer Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Icarius chill nu e vorba de tine era vorba de Ultimatum si tu tot la el te-ai referit ...presupun :@ :@