Jump to content
Ultimatum

Baiat destept

Recommended Posts

Posted

tu cauti scandal cu astia? sau..'hack-war'? teamu' lu' CarcaBot contra teamu' lu' Kw3rln? lol ...sau vrei sa te dai mare pe aici?

@ma indoiesc sa fi pacalit pe cineva....apropo..daca pacaleai pe cineva te simteai mandru? :))

Posted
Ultimatum wrote: Hack-War?!?! Lol Sad_Dreamer, ma mandresc ca am fraierit un fraier ca tine :D

Imaginea aia am facut-o din distractie, n-aveam ce face, si ma gandeam sa o pun sa vad ce iese.

Si marmota fuma iarba :@

Posted

lol, dak ai pacalit pe cineva, ala esti numai tu, ori ai ars verde inainte sa faci postul ala si asta... :D, ori esti degeaba... macar de postai la fun, acolo cred ca mai radeau cativa dar tot de tine... mwhahaha..

lock this....

bafta

Posted

prost huh? bine dude..stiu ca esti membru in teamu' lu' Carcabot....si ..vad ca acum nu merge site-ul/forumul ....din pacate...dar cand vad ca merge...si e pe picioare..o sa-i fut eu un ddos...si ghici pe cine o sa cada vina....vai..ai ghicit PE TINE ! :@ :@ si nu o sa opresc ddosul pana nu recunosti ca esti un lamer prost

Posted

stiu ma...nu am nimic cu carcabot...poate o fi hacker.. :@ :@ cine stie..nu trebuie sa catalogam pe toti din 'teamul' ala ca LAMERI din cauza lui Ultimatum....nu cataloghez ca nu stiu ce-i poate pielea lui Carcabot sau celorlalti..si nici scanadal nu caut ...eu cu asta am ceva ...si cred ca (.) Carcabot...'team admin' o sa-l traga de urechi putin (desi mi se cam rupe) ca din cauza lui e 'comunitatea' "offline" :)

kw3rln te rog nu-l bana :D raman dator

Posted

mie mila cand vad atata istetime.... ;)

REEDIT: imi pare reau pentru sad_dreamar ca el a crezut ca e vorba despre el ...daca el sa simtit pacat...era vorba despre ultimatum ....si despre ashea zisa farsa...! ghinion sad_dreamar ....mah baga o fisa ;) m-am saturat sa ma iau oameni ca tne ...timpu e pretios !

Posted
Icarius wrote: si prostul ramanea prost =)) :@ :@

mah baieti io ma refeream la ultimatum ala...

sper ca nu ati inteles alceva :| ca vad ca vati acm aprins... sau nu inteleg io despre ce este vorba...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...