moshu88 Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Am de terminat o pagina web pentru licenta facuta in html si nu stiu cum sa creez o baza de date in care cei ce viziteaza acea pagina sa poata sa isi lase satele personale ca apoi aceste sa aparaa intr-un tabel si pe langa acea baza de date si cum se creaza si un forum....X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-( Quote
em Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Î?i recomand tutorialul ?sta (Ini?iere in PHP ?i mySQL). E în limba român?. În afar? de carte (care este un instrument nemaipomenit pentru a înv??a lucrurile de baz? despre PHP si mySQL) sunt date ?i exemple cu ceea ce cau?i tu.Offtopic grav: ?sta e proiectul t?u de licen???! Ai ajuns la licen?? ?i nici m?car nu stii s? cau?i pe net? 1 Quote
Robert1995 Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 (edited) L-am scris direct netestat habar n-am daca vrei foloseste $_GET , mie imi place $_POST . REP + macar ca am intarziat la scoala sa scriu asta <?php if(isset($_POST['submit_information']){ $informatii = $_POST['informatii']; //verifica daca is completate ( daca vrei ) // de exemplu if(empty($informatii['first_name'])) fa ceva // insert informatii in SQL }?><form method="post" action="..."> <label>First Name</label> <input type="text" name="informatii[first_name]" /> <label>Last Name</label> <input type="text" name="informatii[last_name]" /> <input type="submit" name="submit_information" /></form> Edited May 5, 2011 by Robert1995 1 Quote