zbeng Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 hmm interesant am dat amandoi peste acelas site:@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avkhackteam Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 aha..si seminte la inceput de unde ? :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H8Er Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 zbeng wrote: hmm interesant am dat amandoi peste acelas site:@Da:D. Mai e in picioare ? k io am chestiile astea de mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 mai e in piciuare da nu se vad nici pozele si nici unele texte de download Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H8Er Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 avkhackteam wrote: aha..si seminte la inceput de unde ? :@Asta ar fi cea mai mare problema dar dak vrei poti sa incerci ceva de aici....Banane * Cumparati 7 Kg de banane coapte , galbene . * Decojiti-le , mancati fructul . Pastrati cojile . * Razuiti interiorul cojilor cu un cutit ascutit . * Puneti materialul rezultat intr-o oala si adaugati apa . * Fierbeti 3-4 ore pana cand are consistenta unei paste solide . * Intindeti pasta pe servetele de hartie si puneti la uscat . Va rezulta o pudra neagra , fina . Deobicei efectul apare dupa 3-4 tigari rulate cu acest praf .Sirop de Tuse * Amestecati Sirop de Tuse cu o parte egala de bere si beti . Efectul este moleseala si euforie .Broaste Raioase * Adunati 5-10 broaste raioase (broastele de apa nu sunt bune) . * Omorati-le cat mai nedureros pentru ele si jupuiti-le imediat . * Uscati pieile in frigider 4-5 zile sau pana cand devine faramicioasa . * Zdrobiti pieile la stadiu de pudra si fumati . Din cauza gustului cam rau , puteti adauga foi de menta . Nucsoara * Pisati cateva nucsoare intregi pana la stadiul de pudra . * Dozajul obisnuit este de 10-15 grame . O doza mai mare poate produce sete excesiva , anxietate si palpitatii , dar halucinatiile sunt rare .Arahide * Luati o punga de arahide (neprajite) . * Desfaceti-le , pastrati cojita subtire care acopera fructul . * Mancati fructul si aruncati invelisul dur . * Pisati cojitele si fumati-le .Nu prea iti recomand broastele raioase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avkhackteam Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 lolz . la 2 blocuri de mine in spatele la un garaj era multa canepa deasta acu' nush daca mai este ca s-a facut frig ..o sa ma uit zilele astea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H8Er Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 avkhackteam wrote: lolz . la 2 blocuri de mine in spatele la un garaj era multa canepa deasta acu' nush daca mai este ca s-a facut frig ..o sa ma uit zilele asteaNu e buna... iti trebuie d'aia importata. D'aia poti sa fumezi tu pana iti sar ochii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avkhackteam Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 aha ..intelesesem de la cineva ca o ti nush cat timp la un bec cu halogen si are efect dar mai mic ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sub_Zero Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 ce draq astea le-ai trdus din engleza in romana din cartea de bucate a anarhistilor daca da atunci felicitari ,ca tot ce ai spus este exact ce scrie in cartea aia in engleza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastilatu' Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 comentariu fara sens sub_zero ...pur si simplu ne-a facut un bine ...le-a explicat pe limba noastra....keep to good work ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sub_Zero Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 l-am intrebat numa daca le-a tradus de acolo si l-am felicitat ca s-a obosit sa trduca si pentru aia care nu stiu engleza si imi par erau daca l-am ofensat in vreun fel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H8Er Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Textele sunt luate dp un site foarte vechi de'al lu' Nebunu' kre nu mai e in picioare. Mai exista un site copiat dp site-u' asta da e facut de un amator, Total, prea penal. Am scris asta intr0un post in alt topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...