Jump to content
Dragos

Ce-a patit Chrome?

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am vazut ca si-a facut recent Chrome-ul un update singur si de atunci o da in bara din 5 in 5 minute.

Ce s-a intamplat cu el? Mai are si cineva problema asta?

Posted
ce legatura are crash-ul de pe compul lui cu exploitul facut de sandbox?

NU ESTE CRASH, ESTE UDPATE!

A mentionat si specificat: Chrome si-a facut update, oare de ce? Te-ai intrebat? Nu cumva din cauza celor de la VUPEN?

Ia gandeste-te putin!

Da, si-a facut update, iar acum 'o da in bara' (crash, erori etc.), dar oare de ce si-a facut update, si de ce prezinta aceste 'simptome' dupa update? Poate sa nu fie compatibil ceva, INCA. Cel mai bine asteapta noutati si se gandeste la un work around, eu nu folosesc Chrome deci nu pot da sfaturi, decat sanitizarea si verificarea variabilelor logice, gen 'memorie alocata' dupa update, sau nu este 'x' compatibil cu Chrome, trial and error etc, dupa update; desemenea schimbarile efectuate, de ce inainte mergea, si acum nu, ce difera, etc. Sunt procese de gandire pe care toti in mod normal ar trebuii sa le efectueze, sunt logice.

P.S.: Si da, ma bucur ca a postat, sunt curios. Oare de ce 'o da in bara'? xD

• Moderators
Posted

Update-ul este cel la versiunea 11 (cand si-a schimbat si iconita). In PoC-ul celor de la Vupen este deja browserul updatat.

Unul din principalele simptome este cel de viteza. Nu se mai incarca ca "in vremurile bune", trebuie sa stau sa dau de vreo 3-4 ori enter la adresa. In principal as zice ca se incarca ca IE.

Virus nu e fiindca stiu si alte persoane ce au activitati total diferite de a mea si au problema.