co4ie Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Salut la toata lumea !Ceea ce vroiam sa fac in postul asta este o lista cu parolele ls AP'urile din Bucuresti si de ce nu si din tara !! Nu o sa postez inca nici o locatie/parola pana cand nu o sa fie de acord adminii dar in principal ma refer la parolele AP'urilor pe care le-ati "spart" (nu ma astept sa puneti parolele/locatiile voastre) !! As vrea ca Lista sa fie de forma :Locatie / ESSID / Parola (Exemplu: Bucuresti,strada X nr y / AP1 / Password)Iar daca o sa fiti deacord mai puteti posta si alte metode de login/parole la AP`urile din "institutii publice" : baruri, hoteluri, scoli/facultati,etc. (De exemplu la Hotel Radisson Blu te poti bucura de net gratis chiar daca nu stai acolo) !!Eu ma plimb destul de mult prin Bucuresti/Tara si de multe ori netul de la Vodafone/Orange nu imi satisface toate nevoile si sa scot laptopul sa aflu parolele atunci e cam mult de "munca" si dureaza !!Deci ... Este o idee buna sau nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammerfall Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Subscriu O sa fac o lista cu parole de pe unde am si eu acces... imediat ce o sa-mi pot pune un patch la placa wireless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Astept o lista daca are cineva Chiar daca este vechi topicul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TryHiddon Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Eu nu sunt din Ro...adica sunt din Buc..dar stau in Madrid.Lista va pot da eu ..de peste 100 de retele sparte de mine..ca nah..cu ata ma ocup ^^bft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Un.Neuron Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Eu nu sunt din Ro...adica sunt din Buc..dar stau in Madrid.Lista va pot da eu ..de peste 100 de retele sparte de mine..ca nah..cu ata ma ocup ^^bftBaieti postati ca va fi bine primit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaK3 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 ar fi buna o lista ISP related, chiar daca nu e doar din romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TryHiddon Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 sunt nou pe aici , dar nu si la Wireless hacking.Deci spuneti ce aveti nevoie si postez . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorelian Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Pai, daca ai ,pune-ne dictionare (liste de parole ) WPA.Dar nici int-un caz alea mari de 2-4 giga ,cu 227 milioane de parole in limbi straine,pentru ca nu ne sunt de folos ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TryHiddon Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Nu prea am liste de parole . Dar o sa postez ce am .Eu am liste by default ...Sa ma explic, orice AP vine din fabrica cu o parola by default , ei de aici si pana cand userul schimba parola nu e mult , insa multi nu o schimba ci o lasa asa cum e pe default.Iar eu folosesc programe ce au o baza de date , cu ESSID si SSID anumitor ISP-uri .( din SPania ) .Compliate in asa fel porgramele , incat daca inainte erau doar in distributii Linux , acuma sunt si in Windows pe .exe .Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorelian Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 OK,ok...ISP-istii nostri nostri nu ne dau routere wirreless encriptate by default cum fac cei din occident.La noi toti isi achizitioneaza cate un router la 100-200 lei ,se chinuie 3-4 zile ,alegencriptarea wpa2 si pun parole de genu adiminune,salam2011,etcAstfel de liste ar fi utileUn salut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TryHiddon Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Mda... nu mam preocupat.Dar sunt asa numitele rainbow tables si John the ripper .google si documentati-va... LIsta cu dictionare ( luati si voi ce va convine ) ..lista ca va continua :MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery servicecrackersCERIAS FTP Archive: Index of /pub/dict/wordlists/YouTube - ?Crack WPA real bruteforce (no dictionary) (crack WPA, with aircrack-ng and crunch) (HD)??Faceti-va propriile dictionare , cu proprile pass-uri si facetile txt - lst .Dictionare sunt multe , luati ce vreti , dar tineti cont , cu cat mai complicate sunt listele cu atat va dura mai mult . De la 8 caractare in sus , doar alfanumerice si litere ( nu majuscule ) deja poate dura zile..depinde si de calculator aveti si ce folositi .Nu e tot una un aircrack cu un cowpatty ce merge pe scanare ( procesor+ GPU ) .baftaCrunch folositi ca sa creati dicitonare . gogu Edited June 23, 2011 by TryHiddon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...