Jump to content

hammerfall

Active Members
  • Posts

    207
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Cu capul in nori si cu picioarele pe pamant... Adica foarte inalt
  • Location
    /boot/noob
  • Interests
    programare, internet, linux, hacking, sporturi extreme
  • Occupation
    web developer full time, software developer hobby, hacker wannabe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hammerfall's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

  1. Cat ceri pe 10.000 sau 100.000 de emailuri din america sau si uk?

    Vreau sa fie active.

    Multumesc anticipat.

  2. hammerfall

    Xss

    Gothic CS Community Frags! Sau mai bine zis, exista un input, dar e pe alta pagina. Misto xss.
  3. Daca erati atat de hackeri incat sa va uitati in codul sursa, vedeati ca el are rangul Registered user<script>alert("test")</script>. Cum un user cu un singur post nu putea sa-si personalizeze rangul, inseamna ca e un test de la "aia de sus".
  4. Nu te supara ca ma bag peste topicul tau, dar la primele 4 domenii data expirarii este deja trecuta. Presupun ca sunt in acea perioada in care inca le mai poti reinoi, insa nu le poti hosta... Corecteaza-ma daca gresesc. PS: Nu cred ca asta se numeste off-topic, pentru ca are legatura directa cu produsele scoase la vanzare, iar clientii cred ca au dreptul sa stie exact ce cumpara.
  5. Dracia dracului. Tu-ti dai seama? In plus tutorialul e facut pe BackTrack un sistem de operare ce nu are nici cea mai mica legatura cu Linux. [ironic]
  6. @tromfil, esti de moda veche. Eu cand intru pe site, se conecteaza automat. Nu cere confirmare, nu cere parola, nu trimite sms. Totul e telepatic. Eu cred ca toti au parole de genul 123456!@#$%^ Ce-ar fi sa posteze chiar ei parolele aici? Poate si le ghicesc singuri.
  7. OFF: Nu cred ca e nevoie de delete, doar abtine-te pe viitor. Si citeste regulamentul spre binele tau. ON: Cred ca metoda folosita ar fi SQLi. In general asta ofera acces la baza de date. Dar pentru un expert si un RAT ar fi simplu, introdus in interiorul bancii prin SE. Nu poti sti exact metoda folosita, doar sa presupui.
  8. Mersi de stire, dar totusi, te-as sfatui sa nu mai pui intrebari de genul asta pe RST. Nu se agreaza deloc frauda si risti sa revezi formularul de login, urmat de o eroare. Daca vrei sa inveti asa ceva, cauta pe google forumuri black hat. Doar ca acolo se intra greu, de obicei daca ai deja cunostinte si daca ai si 2-3 pile.
  9. La naiba, mie nu-mi merge Ma duce direct pe google. Nu-mi zice nimic de nici un virus
  10. OFF: Primul meu challenge, sper ca e ok. ON: Sintaxele nu se fac publice, le trimiteti prin PM. -Rep pentru cine le face publice. Cerinte: - extrageti orice - exploatati DOAR parametrul oferit de mine - screenshot aici din care sa se vada doar rezultatul, nu si metoda / sintaxa. URL : http://www.taylormadeestore.com/cbsearch/page.php?id=14840 Solvers: - vlad1395 - ZeroCold - Slasher - denjacker - anonim123 - Mareshal - master_of_puppets_jr
  11. Stii... Poate ar trebui sa faci ceva mai "comercial"... Eu unul nu prea suport hip-hop / rap. Ceva ma face sa cred ca nu-s singurul. Oricum, felicitari de initiativa.
  12. hammerfall

    cheta

    Nu pun bani, dar ma ofer sa-i dau un ou in cap
  13. Sa inteleg ca tu il cunosti pe cel mai slab dintre ei? Si ce algoritm ai folosit sa-ti dea acei 20%? Regula de 3 simpla? Sincer, eu unul cred ca un hacker adevarat este unul care reinventeaza roata si o face mai rotunda. Nu unul care ia o roata, o vopseste apoi apare peste tot cu inventia lui. Nu sunt 100% sigur de ceea ce zic acum, dar din cate stiu eu, un DDoS se da in felul urmator: Gigel ia un botnet de pe net. Ii face spread. Strange 100-200 de zombie. Apoi da DDoS la un site. In conditiile astea, cred ca si nepoata mea de 4 ani ar invata in maxim 2 saptamani sa dea un DDoS...
  14. Eu in general culeg emailuri, fac "dorking", decriptez/culeg parole, fac downloaduri/uploaduri si chestii de astea. Asta in timp ce eu nu am acces la PC. In rest, e un fel de biblioteca.
  15. La multi ani. Daca tot nu-ti plac mai mari de 12 ani, da-mi mie ce-i intre 12 si 16
×
×
  • Create New...